Haberler

Davala İle Taşdemir Tenis Kortlarında Buluştu

Güncelleme:

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Ümit Davala, Kocaeli Birlikspor teknik direktörü İsmet Taşdemir ile oynadığı tenis maçını 2-0 kazandı.

İzmit Tenis kulübü tarafından organize edilen Genel klasman Tenis turnuvasına bu yıl katılım hayli fazla oldu. 7-15 Kasım tarihleri arasında Fuar içinde bulunan İzmit Tenis kulübü toprak kortunda gerçekleşen turnuvaya bu yıl 210 tenisçi katıldı, 35-65 yaş grupları arasında 8 ayrı kategoride yapılan şampiyonaya ünlü isimlerde katılıyor. Puanlamalar sonucunda, milli takımlara da seçilen tenisçiler, turnuvada büyük mücadele veriyor. Baş hakemliğini Oğuzhan Azkara, Şakir Renda ve Aylin Askara'nın yaptığı turnuvanın son yapılan maçında iki ünlü isim karşı karşıya geldi.

Milli takımın ve Galatasaray'ın bir dönem unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Ümit Davala, Ankaragücü forması giyen ve halen Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörlüğünü yapan İsmet Taşdemir ile karşı karşıya geldi. Dostluk görüntülerinin hakim olduğu karşılaşmayı bir çok tenis severde ilgiyle takip etti. Uzun yıllar futbol sahalarında karşı karşıya oynayan ikili bu kez teniz kortlarında karşılaştı. Müsabakayı ilk seti 6-0, ikinci seti 6-4 üstün kapatan Ümit Davala kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Galatasaray Ümit Davala Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title