Haberler

Datçalı Minikler İçlerindeki Doğayı Resmetti

Datça’da düzenlene geleneksel ilk ve ortaokullar resim şenliği bu yıl “İçimizdeki Doğa” temasıyla gerçekleştirildi.

Datça'da düzenlene geleneksel ilk ve ortaokullar resim şenliği bu yıl "İçimizdeki Doğa" temasıyla gerçekleştirildi.

Muğla ve ilçelerinden kırka yakın okulun katıldığı şenlik öğrencilerin içindeki doğa sevgisini dışa vurması bakımından önem taşıdı. Muğla ile Menteşe, Seydikemer, Fethiye, Köyceğiz ve Ula'daki ilköğretim okullarından da 53 öğrenci katıldı. 'İçimizdeki Doğa' konulu resim şenliğinde 560 öğrencinin oluşturduğu takımlar içimizdeki doğa konulu resimler yaptı.

Resim şenliğine Datçalıların ilgisi yoğun oldu. Öğrenciler resimlerini yaparken Datça kaymakamı Hamdi Üncü İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın ve Belediye Başkan vekili İnci Bilgin de resimleri teker teker inceleyerek, öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı. Ayrıca katılımcı okul yöneticilerine bu şenliğin düzenlenmesinde yardımları olan kuruluşlara birer teşekkür sertifikası verildi.

Resimlerin tamamlanmasının ardında ilçe merkezinde yol boyunca resim zinciri oluşturan öğrenciler vatandaşların resimlerini incelemelerine olanak sağladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydikemer Menteşe Muğla Datça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title