Haberler

Datça Genel Seçimde Oyunu CHP Den Yana Kullandı

Datça bir kasım genel seçimlerinde oyunu CHP den yana kullandı.

Datça bir kasım genel seçimlerinde oyunu CHP den yana kullandı.

Yedi haziran seçimlerinde yüzde elli oy alan CHP bir kasım seçimlerinde oyunu yaklaşık yüzde altı arttırarak yüzde 56'ya çıkardı iktidar partisi AK Parti ise yüzde 18 olan oy oranını korumayı başardı. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Datça,da MHP ve HDP oy kaybına uğradı.

Datça'da genel seçimler sakin geçti herkes oyunu kullanmak için sandık başına gitti seçimlere katılım oranı yüzde 85 oldu. Oy kullanmak için sandık başına giden en yaşlı kişi 98 yaşında ki Muzaffer Fettahlar ile 85 yaşındaki Ayşe Ökmen oldu. 98 yaşında sandık başına giden 3 çocuk 2 torun sahibi Muzaffer Fettahlar, oyunu kullanırken "Vatana milletimize hayırlı olsun. Ben Atatürk'ün Dolmabahçe sarayının ahşap işlerini yapan kişiyim Atatürk Dolmabahçe sarayına geldiğinde kendisini tanıma fırsatı buldum o yıllardan bu günlere ülkemiz çok değişti ve gelişti daha da gelişecektir dedi yeter ki vatanımıza sahip çıkalım" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Dolmabahçe Sarayı Ak Parti Datça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title