Haberler

Datça Chp, Aday Adayları Buluşturdu

CHP Datça İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesi, CHP’nin Muğla milletvekili aday adaylarını bir araya getirdi.

CHP Datça İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesi, CHP'nin Muğla milletvekili aday adaylarını bir araya getirdi.

CHP Datça İlçe Örgütünce düzenlenen İktidara Yürüyüş Gecesi, Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar'ın da katılımıyla kalabalık ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programda, milletvekili aday adayları, 21 Mart'ta yapılacak olan seçimli eğilim yoklaması öncesinde kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Uğurlu Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar'ın yanı sıra, CHP'li eski bakanlardan Ali Topuz, Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Tolga Çandar, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Ablan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, CHP'li Datça İlçe Başkanı Önel Akdeniz, milletvekili aday adayları ve bazı ilçe belediye başkanları katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, iktidarın tek alternatifinin CHP olduğunu belirterek, "Ekonomik tablo kötüdür. Ekonomik tablonun kötüye gitmesinin bir nedeni, bu partinin iktisat politikasıdır. İkinci önemli nedeni de, Cumhurbaşkanı koltuğunda oturan kişinin sürekli olarak yaptığı, akla ve bilime aykırı müdahalelerdir. Bu kişi, kendisinin geleceğini güvenceye almak, Cumhurbaşkanı koltuğunda rahat oturabilmek amacıyla, Anayasayı değiştirmek ve Türkiye'ye başkanlık rejimi adı taşıyan bir diktatörlük getirmek istemektedir. Bu tablo karşısında CHP'ye büyük bir görev düşmektedir' dedi.

'7 HAZİRAN'DA TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ OYLANACAK'

İmar ve İskan eski Bakanı Ali Topuz ise, 7Haziran genel seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. 83 yıllık hayatının 64 yılını CHP'nin içinde sorumluluk taşıyarak geçirdiğini belirten Topuz, şu anki sorunun sadece seçim kazanma meselesi olmadığını belirterek "Sorun Cumhuriyeti ve onun değerlerini, şehitlerimizin bize emanet ettiği bu çağdaşlık anlayışını yeniden kazanabilme anlayışıdır. Bu seçim, Türkiye'nin geleceği için çok büyük önem kazanmıştır. Asıl sorun Cumhuriyet Halk Partisi'ni güçlü bir şekilde parlamentoya taşımaktır" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Topuz Muğla Datça Yerel Haberler

title