Haberler

Daskef'ten İftar Yemeği

Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (DASKEF) Başkanı iftar yemeği verdi.

Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (DASKEF) Başkanı iftar yemeği verdi.

Olimpiyat Parkı içerisinde düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı 20. Dönem İzmir Milletvekili İsmail Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı temsilen Mevlüt Doğan, Erzurum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Doğu Anadolu'daki Sürücü Kursları yöneticileri katıldı.

İftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Mutluhan Alparslan Dumlu, Ramazan ayı hayır bereket ve birlikteliğin doruğa çıktığı dönem olduğunu söyledi.

Dumlu," Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (DASKEF) Başkanlığı ve üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen güzel bir organizasyondu bir araya gelerek moral ve motivasyonu sağlamak ve var olan beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla böyle bir organizasyonu düzenledik. İftar yemeğimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum Bu tür etkinliklerin üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin pekişmesinde olumlu katkı sağladığına inanıyorum. Ramazan ayı hayır bereket ve birlikteliğin doruğa çıktığı dönemdir. Böyle bir günde sizlerle beraber olmaktan Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (DASKEF) Başkanı yönetimi adına mutluluk duydum." dedi

TÜRKİYE'DEKİ TRAFİK KAZALARINI EN AZA İNDİRMEK

Ortak amacın Türkiye'de trafik kazalarını en aza indirmek olduğunu ifade eden Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz, bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmek için hazır olduklarını söyledi.

Yılmaz," Beraberce hedefimiz bilgili ve bilinçli sürücüler yetiştirmektir. Her yıl binlerce canımızı trafik kazalarında kaybediyoruz. Milyarlarca lira milli servet yok oluyor. Bu konuda hep beraber üzerimize düşeni yapacağız. Meydana gelecek her kaza bizlerin, sevdiklerimizin gözyaşı oluyor. Trafiğin düzenli ve kuralları vardır. Bu düzene, kurallara uymazsak kazalar kaçınılmaz olur. Lütfen trafik kurallarına uyalım, uymayanlar varsa uyaralım" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yılmaz Türkiye Erzurum Dumlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title