Haberler

Darüşşafaka Doğuş üçlük şov yaptı

Güncelleme:

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague'nin 17. haftasında yüksek skorlu maçta sahasında Baskonia'yı 98-89 yenerek 9'uncu galibiyetini aldı.

Daçka 14 üçlük isabeti bularak takım rekoru kırarken Leton guard Dairis Bertans 29 sayı ve 5 asistle maçın kahramanı oldu.

Daçka maça Wilbekin, Wanamaker, Anderson, Moerman, Furkan ilk 5'iyle başladı. Konuk Baskonia ise Larkin, Budinger, Hanga, Shengelia, Voigtmann ilk 5'iyle çıktı. Daçka maça tutuk başladı, bir türlü şut ritmini bulamadı ve 6.5 dakika sonunda 6-17 geriye düştü. Brad'ın basket faulünden sonra Daçka rakibini yavaş yavaş yakaladı. Çeyreğin sonunda Bertans ve Wilbekin'in iki üçlüğüyle de çeyrek sonunda farkı 4'e indirdi.

Bertans enerjisini ikinci çeyreğe de taşıdı. Onun harika smacıyla 7-0'lık seriyle çeyreğe başlayan Daçka 27-24 öne geçti. Wanamaker'a sayılarına Hanga karşılık verince Baskonia farkın açılmasına izin vermedi ve Darüşşafaka Doğuş ilk devreyi 47-46 önde bitirdi.

BERTANS FIRTINASI KESİLMEDİ

Daçka, ikinci yarıya Wilbekin iki üçlüğüyle girdi ve beş sayılık fark yakaladı (54-49, 24. dk). Baskonia savunma sertliğini düşürmese de kariyer maçını oynayan Bertans bu çeyrekte 4'te 4 şutla 10 sayı attı ve takımını hep önde tuttu. 28. dakikayı 67-59 önde geçen Daçka, Wanamaker'ın üçlüğüyle de son çeyreğe de 77-68 üstünlükle girdi.
4. çeyrekte Daçka topu iyi dolaştırıp penetrelerle sayı bulmaya devam etti. Bertans'ın üst üste serbest atışları ve Clyburn boyalı alan sayısı sonrası 35. dakikada fark 14 sayıya kadar çıktı: 88-78. Baskonia, Shengelia ve Larkin ile direnmeye çalışsa da son 3 dakikaya girilirken Bertans'ın üçlüğüyle fark yeniden 15'e çıktı. Son dakikalarda Baskonia farkı biraz kapasa da Moerman'ın üçlüğü skora noktayı koydu: 98-89

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title