Haberler

Darüşşafaka Doğuş son dakikada kaybetti

Güncelleme:

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague'nin ikinci haftasında sahasında İtalyan temsilcisi Emporio Armani Milano'ya 80-81 yenilip ilk yenilgisni aldı.

Daçka maça Wanamaker, Birkan, Anderson, Clyburn, Slaughter ilk 5'iyle maça başladı. Emporio Armani Milano 4. dakikada 11-3 üstünlük kurdu. Moerman ve Furkan oyuna girmesiyle toparlanan Daçka 4 dakikada 15-6'lık bir seriyle öne geçti: 18-17. Çeyreği ise önde kapatan Milano oldu: 23-24.

Milano, özellikle hücum ribaundu sonrası ikinci sayı şanslarıyla ikinci çeyreğin ilk 5 dakikasında 4-13'lük bir seri yakalayıp farkı 10 sayıya çıkardı: 27-37. Wilbekin ve Clyburn'ün sayılarıyla Daçka farkı ilk yarı sonunda tekrar 5'e indirdi: 41-46.

İkinci da Milano kaçmaya Daçka kovalamaya devam etti. Ev sahibi Oğuz'un getirdiği enerjiyle ribaund mücadelesini dengeledi ve 3'lük çizgisinin gerisinden özellikle Moerman'ın yüksek yüzdeli oynamasıyla çeyrek sonunda farkı 2 sayıya indirdi: 58-60.

HEYECANLI SON 2 DAKİKA

Son çeyreğe Macvan'ın sayılarıyla giren konuk takım farkı tekrar 7 sayıya çıkardı. Bitime 2 dakika 4 saniye kala maçın dönüm noktası yaşandı. Wanamaker'ın bulduğu basket faul sonrası Macvan bir de teknik faul alınca Darüşşafaka Doğuş bir hücumda 6 sayı buldu ve öne geçti: 76-73. Son dakikaya girilirken Milano Kalnetis'in üçlüğüyle tekrar öne geçti. Son saniyelerde taktik faulleri değerlendiren Milano maçı da bir sayı farkla da olsa kazandı: 80-81.

Kaynak: Bültenler / Spor

Emporio Armani Milano Doğuş Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title