Haberler

Darüşşafaka'da Açık Hava Festivali

Güncelleme:

Bu sene Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri'nde aynı anda birçok etkinliğin yer aldığı eğlenceli bir festival başladı.

Darüşşafaka Açık Hava Tiyatrosu NORSE, JOTUN ve KALE GRUBU 'nun değerli katkıları ile yenilendi ve İstanbul'un kültür ve sanat hayatına kazandırıldı. MESAİDEN SONRA Açık Hava Festivali'nin İnternet IK sponsorluğunu ise YeniBirİş.Com üstlendi.

Yıldızların altında, şezlongların üstünde ve yüzen botlarda sinema keyfi…

İstanbul açık hava sinemasında yepyeni bir boyut kazandı. Siz de bugüne kadar birçok açık hava sineması daveti almışsınızdır. Şimdiye dek gördüklerinizi duyduklarınızı unutun. Çünkü artık hiçbiri İstanbul'un en büyük havuzunda, yüzen botlar içinde sinema seyretmenin keyfi ile boy ölçüşemez. 2015 yaz döneminde Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri'nde ister yüzen locaların içinde salına salına, ister şezlongların üstünde yıldızların altında, isterseniz masanızda bir şeyler yiyip içerken koltuklarda açık hava sinemasının keyfini süreceksiniz. Üstelik hemen hepsi yakın vizyon filmleri eşliğinde.

Bu sene Açık Hava Festivalinin sinema etkinlikleri bölümünde yeni dönem Türk sinemasından Limonata, Son Umut, Unutursam Fısılda, Aşk Olsun ve Bir Varmış Bir Yokmuş filmleri seçildi. Woman In Gold, Night Crawler, Barely Lethal ve Big Eyes yıldızlı gecelerin yabancı filmleri olacak. Darüşşafaka Açık Hava Sineması'nda küçükler de unutulmadı. Yeni sezonun çizgi filmleri Ayı Paddington ve 7 Cüceler ile küçükler açık havada sinemanın keyfini sürecekler.

Profesyoneller "MESAİDEN SONRA" Festivalinde sahne alıyor

1200 kişilik Darüşşafaka Açık Hava Sahnesi yıllar sonra yeniden kapılarını açıyor ve İstanbul'un kültür ve sanat hayatına uzun bir aradan sonra yenilenmiş yüzü ile merhaba demeye hazırlanıyor. 1972 yılında inşa edilen ve son yıllarda unutulmuş, yorgun ve küskün Darüşşafaka Açık Hava Sahnesi yenilendi ve İstanbul'a geri kazandırıldı. Yaklaşık 10 yıl aradan sonra; bu yıl Darüşşafaka Açık Hava Sahnesi kapılarını İstanbul'un Kültür ve Sanat etkinliklerine açıyor.

Kurumsal markaların kendi çalışanlarından oluşan gruplarının birbirinden güzel konserleri ve KomediPark kahkaha çetesinin birbirinden matrak komedi gruplarının skeç, stand-up ve sahne performansları; Eylül ayına imza atacak.

Ülkemizde faaliyet gösteren bazı markaların çalışanları bir araya gelerek çeşitli müzik grupları kurmuş durumdalar. Çalıştıkları şirketlerde, gün içinde kendi görevlerini yürüten bu insanlar, kalan zamanlarında müzik için çalıştılar. Şimdi onların sahne alma vakti geldi. Hafta içi akşamları, farklı farklı şirketlerin çalışanlarının müzik konserleri bizlerle olacak. Sahneye çıkmaya hazır kurumsal şirketlerin müzik grupları Ağustos ve Eylül aylarında Darüşşafaka Açık Hava Sahnesi Sahnesi'nde…

Bundan böyle sıcak yaz aylarında İstanbullu evine sıkışıp kalmasın, televizyona mahkum olmasın diye kahkahanın ve müziğin bir arada harmanlandığı "MESAİDEN SONRA" Darüşşafaka Açık Hava Festivaline sizi de bekliyoruz.

Festivalde Sahne alan müzik grupları

K2 (Kale Grubu Çalışanları), Beymen Mızıkacıları (Beymen Çalışanları), TEB Band (TEB Çalışanları), AlcaBand (Alcatel-Lucent Çalışanları), Band-It (3M Çalışanları), Alo-Tech (Alo-Tech Çalışanları ve Müşterileri), Broad Band (TTNET Çalışanları), Kısa Devre (Siemens Çalışanları), Prelude (Banka Çalışanları), Singalong (Schenker Arkas Çalışanları), Penguin Spirit (Jotun Çalışanları), Fill In The Band (Bentego Çalışanları), Rockacademic Staff (İTÜ Çalışanları), Fair Ground (Tüyap Çalışanları), Stuff Shop (Nestlé Türkiye Çalışanları), 4.Kat (Asseco Çalışanları) ve GSK Pharmonica (Glakso Smith Kline Çalışanları)

Açık hava festivali nasıl olur diye merak eden herkesi NORSE Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesislerine bekliyoruz. İster sinema, ister konser ister kahkaha… Hepsi ve daha fazlası bir arada…

Kaynak: Bültenler / Güncel

The Band İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title