Haberler

Darülaceze Sakini: "Eyüp Sultan'a Geldiğimde Kabe'ye Gelmiş Gibi Oldum"

Eyüp Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Eyüp Sultan Camii’ne gelen Darülaceze sakinlerinden Özgün Gülen, “Eyüp Sultan’a geldiğimde Kabe’ye gelmiş gibi oldum" dedi.

Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonla 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Eyüp Sultan Camii'ne gelen Darülaceze sakinlerinden Özgün Gülen, " Eyüp Sultan'a geldiğimde Kabe'ye gelmiş gibi oldum" dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Eyüp Belediyesi'nce düzenlenen programla Darülaceze'den alınarak Eyüp Sultan Camii'ne getirilen Darülaceze sakinleri burada sabah namazını kılarak duaya katıldı. Burada Ebu Eyyüb El Ensari'nin manevi huzurunda ellerini göğe açıp dualar eden yaşlıların mutluluğu sözlerinden okundu. Hazreti Peygamberi evinde misafir eden ilk sahabe Ebu Eyyüb El Ensari'nin kabrinin bulunduğu mekana gelmenin büyük bir manevi heyecan duymalarına sebep olduğunu belirten Darülaceze sakinleri Eyüp Belediyesi'ne de teşekkür etti.

Darülaceze sakinlerinden Özgün Gülen, Eyüp Sultan'a geldiğimde Kabe'ye gelmiş gibi olduğunu söyleyerek, "Buraya geleceğim diye gece hiç uyumadım. İbadetlerimi yaptım. Namazımı kıldım. Bundan mutlu bir gün olamaz. Hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Füsun Kasnak ise uçağa binip umreye gitmeyi çok istediğini belirtip, "Bugün dünyanın en mutlu gününü yaşadım. Çılgın gibi sevinçliyim. Bugünü düzenleyen Eyüp Belediyesi'ne binlerce teşekkür. Hiç yaşamadığım güzellikleri yaşadım. İlk kez teleferiğe bindim. Bir de Allah bana uçağı nasip etsin umreyi nasip etsin. Sevgililer Günü'nün en güzel hediyesini bize Eyüp Belediyesi verdi. Çok mutlu olduk tarifi yok" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Sultan Camii Eyüp Sultan Darülaceze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title