Haberler

Darülaceze Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:

Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren İstanbul Darülaceze Müdürlüğü her yıl düzenlemiş olduğu "Geleneksel Darülaceze İftar Programı" geniş bir katılımla gerçekleşti.

İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Tesislerinde gerçekleşen "Geleneksel Darülaceze İftar Programına" İBB Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, İBB Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın, İBB İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Süleyman Bakan, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Siyasi Parti temsilcileri ve yöneticiler katıldı.

Ayrıca, Darülaceze sakinleri, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Darülaceze'ye gönül vermiş hayırseverler, Darülaceze çalışanları iftar programına eşlik etti.

Geleneksel Darülaceze İftar Programında konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit; "Bizler İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine inanan ve bunu her alanda uygulayan bir kurumuz. Bu ilkeden hareketle bu akşam sosyal devlet ve sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak, kimsesizlerin kimi olmak ve sakinlerimizin Ramazan sevincine, Ramazan coşkusuna ortak olmak arzusuyla düzenlemiş olduğumuz iftar programında sizlerle birlikteyiz. Bizleri sağlık – sıhhat içinde bir araya getiren Allah'a şükürler ediyor ve sizlerle birlikte iftar etmekten, aşımızı, ekmeğimizi paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Bizlerin bir araya gelmesine vesile olan ve bu güzel organizasyonu gerçekleştiren İstanbul Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın Bey'e ve tüm çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Tabi buraya kadar zahmet buyurup gelen tüm katılımcılarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Macit, Değerli Darülaceze Dostlarımız Ramazan ayı boyunca sakinlerimizi evlerinde misafir ettiler. Sakinlerimizi en güzel şekilde ağırladılar. Bizlerde bugün o güzel misafirlerimizi burada ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Ali Savaş Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title