Haberler

Darp ve Kulak Kesme İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Zanlıların emniyetten çıkışı İzmir'de bir kişiyi darp ettikleri ve bir kişinin de kulağının bir kısmını kestikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zanlıların emniyetten çıkışı İzmir'de bir kişiyi darp ettikleri ve bir kişinin de kulağının bir kısmını kestikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Bornova ilçesinde kafe işletmesi nedeniyle aralarında husumet oluşan E.Ö'yü (26), Belkahve mevkisindeki ormanlık alana götürerek bıçakla tehdit ettikleri ve kulağının bir kısmını kestikleri iddia edilen O.K.(34) ve İ.K'yi (28) yakaladı. İki zanlının ayrıca G.İ'yi (42), sahibi olduğu kafeye giderek darp ettikleri iddia edildi.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramada bir tabanca, 200 mermi ile E.Ö'nün nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title