Haberler

Darp Sonucu İşlenen Cinayetin Davası

Samsun’da çalıştığı gazinoda eğlendikten sonra taksiyle evine bırakmak için eşlik ettiği müşteriyi darp ederek öldürdüğü iddia edilen güvenlik görevlisinin yargılanmasına başlandı.

Samsun'da çalıştığı gazinoda eğlendikten sonra taksiyle evine bırakmak için eşlik ettiği müşteriyi darp ederek öldürdüğü iddia edilen güvenlik görevlisinin yargılanmasına başlandı.

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Çimenli Caddesi ile Bor Sokağı'nın kesiştiği yerde 15 Aralık 2014'te sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gemilerde çalıştığı öğrenilen ve İstanbul'dan Samsun'daki ailesinin yanına izne gelen 2 çocuk babası Namık Yüksel (48) arkadaşları ile birlikte Fuariçi'nde bulunan bir gazinoya giderek burada birlikte içki içip eğlendi. Arkadaşları ile birlikte taksi tutup evine gitmek isteyen Namık Yüksel'in içinde bulunduğu taksiye gazino çalışanı 35 yaşındaki Mahmut K. de bindi. Namık Yüksel'in evinin yanına gelindiği bir sırada taksi ücreti yüzünden tartışma çıktığı iddia edildi. Bu sırada taksiden inen Namık Yüksel ile gazino çalışanı Mahmut K. arasında tartışma çıktı. Mahmut K.'nin darp ettiği iddia edilen Namık Yüksel sokak ortasında yere düştü. Kanlar içinde kalan ve dişleri ve boynu kırılan Namık Yüksel'i gören arkadaşları durumu polise ve 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen Namık Yüksel'in acil servise geldiğinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınarak tutuklanan Mahmut K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında kendini savunan Mahmut K., "Ben gazinoda güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Olay gecesi ölen şahıs ile arkadaşı gazinoya gelip içki içtiler. Çok sarhoşlardı ve kendilerini eve götürmek için taksi çağırdık. Ben de taksiye bindim. Ancak onlar bir başka gazinoya gidip içki içmek istediler. Söz konusu gazinoya gittik ölen Namık Yüksek çok sarhoş olduğu için bizi içeri almadılar. Namık Yüksel'i evine götürmek için ayrıldık. Evinin önüne geldiğimizde taksi ücretini sorduklarında ücret çok yüksek geldi. Ben de ölenin arkadaşı taksideki Fatih K. ile birlikte 25'er lira verip taksi ücretini birlikte ödemelerini söyledim. Çok alkollü olduğu için taksiden inen Namık Yüksel bana küfür etti. Ben de kendisine avuç içi ile tokat attım. Daha sonra kendisini ittim ve yere düştü. Olaydan dolayı pişmanım" dedi.

Ölen şahsın birlikte içmeye gittiği arkadaşı Fatih K. ise, "Mahmut K., Namık Yüksel'in neresi gelirse vurdu. Bayağı dövdü. Ben sonra 115 polis 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedim. Hastaneye götürülmek istenilen Namık Yüksel'in öldüğünü öğrendim" diye konuştu.

Ölen Namık Yüksel'in eşi Birsen Yüksel (45) ise kocasını öldürenlerden şikayetçi olduğunu belirterek, "Eşim bankadan 3 bin 500 lira çekmişti. Ayrıca bin 700 lira da maaşını aldı. Üzerinde yüklü miktarda parası vardı. Eşim öğrendiğime göre gazinoda çalışanlar tarafından darp edilmiş. Eşimi öldürüp olay yerine bıraktılar. Bu olayın sorumlularının cezalandırılmasını istiyorum. Eşimin cebinden paralarını alıp öldürdüler. Üzerinden 5 kuruş para çıkmadı" şeklinde konuştu.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Namık Yüksel İstanbul İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title