Haberler

11 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden 47 Yaşnıdaki Adam Yakalandı

Güncelleme:

11 yaşındaki erkek çocuğu darp ederek, cinsel istismarda bulunduğu için 15 yıl hapis cezası verilen Selahattin K., polis tarafından yakalandı.

Adana'da 11 yaşındaki erkek çocuğu darp edip cinsel istismarda bulunan Selahattin K., 15 yıl hapis cezası aldı. Denetimli serbestlikle dışarı çıkan Selahattin K., adli kontrol şartlarına uymayınca polis ekiplerince yakalandı.

ZORLA İSTİSMAR ETTİ

Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, 47 yaşındaki Selahattin K., 11 yaşındaki erkek çocuk Y.Ç.'ye cinsel istismarda bulunmak istedi. Y.Ç. karşı çıkınca da çocuğu darp edip zorla cinsel istismarda bulundu.

BABA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bu olaydan sonra çocuğun alnında ve gözünde şişlikler oluştu. Baba D.Ç. eve gidip oğlunu o halde görünce ne olduğunu sordu. Çocuk Y.Ç. eve gelen Selahattin K.'nin kendisine iç çamaşırlarını çıkartıp cinsel tacizde bulunduğunu söylemesi üzerine baba, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

6 YIL CEZAYI YARGITAY BOZDU

Tutuklanan ve hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Selahattin K., önce 6 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Yargıtay, sanığa "küçük çocuğun beden ve ruh sağlığını bozduğu" iddiasıyla daha fazla ceza verilmesini isteyerek kararı bozdu.

15 YIL CEZA VERİLDİ

Yeniden yargılanan Selahattin K.'ye yerel mahkeme bu kez 15 yıl hapis cezası verdi. Hükümlü bir süre cezaevinde yattıktan sonra Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol yöntemiyle serbest bırakıldı.

DENETİMLİ SERBESTLİĞE UYMAYINCA YAKALANDI

Ancak hükümlü her gün denetimli serbestlik bürosuna imza vermesi gerekirken buna uymadı. Bunun üzerine savcılık hükümlünün yakalanarak tutuklanması kararını verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri hükümlüyü aramaya başladı. Polis kısa sürede hükümlünün yerini tespit edip yakalayarak önce adliyeye, ardından da cezaevine götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yargıtay Seyhan 3.Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ŞENAY.:

evet karşınızda YİNE ADANA, alkışlayın , hadi adanalılar yorumlarınızı bekliyoruz.

5
5
yanıtYanıtla
HİÇ ŞAŞIRMADIM:

LA YİNE Mİ ADANA

4
4
yanıtYanıtla
1kisi:

Kedi dir kedi.yok yok Adana yine Adana.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title