Haberler

Darıca Yarı Maratonu İlginç Görüntülere Sahne Oldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen ve bin 300 sporcunun katıldığı 4. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu ilginç görüntülere sahne oldu.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bu yıl 4.'sü düzenlenen ve bin 300 sporcunun katıldığı 4. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu ilginç görüntülere sahne oldu.

4. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, sporcuların kıyasıya çekişmelerinin yanı sıra ilginç görüntülere de sahne oldu. Yarışmaya '0697' yaka numarasıyla katılan 62 yaşındaki Durgut Özkan, hastanede tedavi gören ünlü oyuncu Kenan Işık için, 'Sevgili Kenan Işık, tüm pozitif enerjimizi sana yolluyoruz. Son kararın yaşam olsun. Seni seviyoruz' yazılı afiş açtı. Konuyla ilgili açıklama yapan Özkan, "Kendisiyle bir yakınlığım yok. Hepimize mal olmuş bir insan. Acil şifalar diliyoruz" dedi.

Öte yandan, yarışmaya katılan Emre Özarslan isimli bir vatandaşa ise sahnede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 35 yaşına giren Emre Özarslan, düzenlenen doğum günü sürprizi dolayısıyla oldukça mutlu olurken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Özarslan'a uzun ömürler diledi.

Yine halk koşusuna katılan 1 yaşındaki Ayşen Zeynep Avcı, tüm izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekti. Yarışmanın en küçük katılımcısı olan Zeynep Avcı'ya babası eşlik etti. Vatandaşların ilgi odağı olan küçük yarışmacı, '3565' yaka numarasıyla yarışmaya katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zeynep Avcı Kenan Işık Darıca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title