Haberler

Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali'ne Doğru

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali'nin ilk istişare toplantısı yapıldı.

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali'nin ilk istişare toplantısı yapıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, toplantıda yaptığı konuşmada, her geçen yıl birçok yeniliğin yaşandığı etkinlikte, bu yıl da birbirinden güzel sürprizlerle bölge halkının karşısına çıkacaklarını belirtti.

Festivale, yoğun ilgi gösterildiğini vurgulayan Karabacak, şunları söyledi:

"Her geçen yıl artan sayıyla devam eden Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali bölgemizde adeta marka haline geldi. Ülkemizin değişik yerlerinden milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, bürokratlarımız, sanatçılarımız ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği, ulusal ve yerel televizyonların yaptığı canlı yayınlarla ilçemizin tanıtımına önemli katkı sunan bu etkinliğimizi, bu yıl da siz değerli dernek yönetimlerimizle hep birlikte gerçekleştireceğiz. Şimdiden başladığımız ve önümüzdeki aylarda devam edeceğimiz istişare toplantılarıyla, 40 gün 40 gece olması sürmesini planladığımız, Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali'nde halkımızla birlikte olacağız."

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin görüşleri alındı.

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Karabacak Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title