Haberler

Darıca Karabüklülüler Derneği'nden 3. Geleneksel Mevlüt Programı

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Darıca Karabüklüler Derneği tarafından organize edilen 3. Geleneksel Mevlit programına katıldı.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Darıca Karabüklüler Derneği tarafından organize edilen 3. Geleneksel Mevlit programına katıldı.

Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Soğanlı Köyü Üzümcük Mahallesi mesire alanında gerçekleştirilen programa, Karabük Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Muharrem Öter ile Darıca'dan gelen çok sayıda Karabüklüler de katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda köylülere hitaben bir konuşma yapan milletvekili adayı Sedat Namal, 7 Haziran seçimlerin önemine değindi.

Namal, Ovacık ilçesinin Karabük'ün en şirin ilçesi ve birbirine sahip kendi çıkarları yerine toplum ve yöre çıkarlarını düne insanlardan oluştuğunu belirterek, "Bizim çok kıymetli değerli büyüğümüz Partimizin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin beye şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hayır, hasenat işleri söylenmez ama Ovacıklılar böyle bir değerin ve büyüğünün kıymetini bilmelidir " dedi.

7 Haziran seçimlerine de değinen Sedat Namal, " Bu seçimin ideolojik olarak, AK Parti, CHP veMHP'lisi önemli değil. Bu seçim Türkiye Cumhuriyetinin geleceği, yeni bir Türkiye'nin kurulması ve İslam aleminin Müslümanlığın gelişmesinin ayakta durma seçimi. İnsanlar buna göre vicdanları ile oy kullanmalı. Dilimin döndüğü kadar Türkiye'nin geleceğini, bu seçimlerin önemli olduğunu anlatmak istedim. 7 Haziran seçimlerinin başta İlimiz olmak üzere ülkemizin ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Darıca Karabüklüler Derneği ve Köy Muhtarlığı tarafından katkılarından dolayı Sedat Namal'a teşekkür plaketi verildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Namal Ak Parti Karabük Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title