Haberler

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü Kasap Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta averajla 2. sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği'nin sportif direktörü İlter Kasap, "Hedefimiz ligin zirvesi, sahamızdaki Çatalcaspor maçında galip gelerek geçen hafta aldığımız şanssız beraberliği unutturmak istiyoruz" dedi.

Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen pazar günü Kızılcabölükspor'la tempo ve futbol kalitesi yüksek bir karşılaşma yaşadıklarını belirterek, uzatmalarda kişisel bir hatadan dolayı kalelerinde gördükleri gol sonucu sahadan 1-1'lik skorla ayrıldıklarını söyledi.

Şampiyonluğa giden yolda, her maçta alınan puanın değerli olduğunu ifade eden Kasap, futbolda hatalardan ders çıkarmanın önemini vurguladı.

Kasap, pazar günü sahalarında Çatalcaspor'la karşılaşacaklarını kaydederek, "Hedefimiz ligin zirvesi, sahamızdaki Çatalcaspor maçında galip gelerek geçen hafta aldığımız şanssız beraberliği unutturmak istiyoruz. İki hafta sonra zirve rakibimiz Tuzlaspor'la oynayacağız. Rakibimizi yendiğimiz takdirde puan farkını açabiliriz. Fikstür anlamında da avantajımız olduğunu düşünüyorum. Grupta artık hedefleri olan takımlar birbiriyle oynamaya başlıyor. Galibiyet alan takımlar avantajlı olacak" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Darıca Gençlerbirliği Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title