Haberler

Darıca da Konya Gezileri Devam Ediyor

Darıca Belediyesi’nin ‘Bir Gönül Birlikteliği’ adı altında düzenlediği Konya gezileri devam ediyor.

Darıca Belediyesi'nin 'Bir Gönül Birlikteliği' adı altında düzenlediği Konya gezileri devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediye tarafından düzenlenen Konya gezilerinde vatandaşlarla birlikte kentin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. TCDD ile anlaşma yaparak her gün 80 kişilik grubu hızlı trenle Konya'ya götüren Darıca Belediyesi, vatandaşlara şehre varışta rehberler eşliğinde kiralanan otobüslerle şehrin simgesi sayılan eşsiz tarihi mekanları ziyaret etme fırsatı sunuyor. Konya'da bulunan Karatay Medresesi, Alaeddin Cami tepesi, Mevlana Türbesi ve Müzesi, Şemsi Tebriz'i Cami ve Türbesi ile Meram Bağları gibi tarihi ve turistik mekanların ziyaret edildiği Konya gezileri ay sonuna kadar devam edecek.

Eşi Teslime Karabacak ile birlikte Konya gezilerine katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gezilerin ardından Konya Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret ederek Darıca'nın sembolü olan "Gönül Birliği Kapısı" maketini hediye etti. Vali Erol'la bir süre görüşen Başkan Karabacak,Darıca'da devam eden çalışmalarla ilgili Vali Erol'a bilgiler aktardı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Muammer Erol Darıca Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title