Haberler

Darende Yenice İçme Suyuna Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içme suyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içme suyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Darende ilçesi Yenice Mahallesi'nin içme suyu sorunu giderildi.

Darende ilçesi Yenice Mahalle Muhtarı Rahmi Ekici, MASKİ'nin mahallenin içme suyu sorununu çözdüğünü belirtti. Ekici, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın öncülüğünde, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'in de gayretleriyle içme suyu hattı döşendi. 450 abonenin bağlantısı yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden vatandaş olarak memnunuz" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise Yenice Mahallesi'ne yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, MASKİ'nin Malatya'nın her bölgesinde çalışmalarına devam ettiğini aktardı. Özdemir, "Yenice Mahallesi'nin içme suyu sorunu giderdik. 13 bin metre içme suyu hattı, 450 adet abone bağlantı çalışması ve 2 adet basınç kırıcı odası yaptık. Ayrıca bir adet 200 tonluk su deposu ile 300 metre terfi hattı döşeme çalışmasının da ihalesini yaptık. Maliyeti 800 bin TL olan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte mahallemizin içme suyu alt yapı sorunu tamamen çözülmüş olacak" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Malatya Darende Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title