Haberler

Darende'de Türkiye Şampiyonluğu Sevinci

Güncelleme:

Batman'da düzenlenen Okullararası 13-14 Yaş Grekoromen Stil Güreş Şampiyonasında Darendeli sporcu Ali Taşboru, Türkiye Şampiyonu oldu.

Batman'da düzenlenen Okullararası 13-14 Yaş Grekoromen Stil Güreş Şampiyonası'nda 85 kiloda mindere çıkan Darendeli sporcu Ali Taşboru, Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonanın ardından Darende'ye gelen Taşboru'yu öğretmenevi önünde Kaymakam Bünyamin Kuş karşıladı. Kuş, Batman'da düzenlenen müsabakalarda 85 kiloda Türkiye şampiyonu olan Taşboru'nun Darende'ye büyük bir gurur yaşattığını belirterek, "Allah'ın izniyle önce Avrupa, sonra Dünya şampiyonu olacak, bunu hissediyoruz" dedi.

Taşboru'nun anne ve babasına da kutlayan Kuş, "Çocuğunuzla gurur duyabilirsiniz, müsabakalar sürerken sürekli dua edip Ali'nin şampiyon olmasını istedim" diye konuştu.

Antrenör Muhammed Mercimek de şampiyonaya 40 ilden 204 sporcunun katıldığını, 6 müsabaka yapan Taşboru'nun finalde rakibini 10-0 yendiğini söyledi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Darende Türkiye Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title