Haberler

Darende'de Öğrencilere Kitap ve Oyuncak Dağıtıldı

Güncelleme:

Darende Kültür Sanat Derneği, ilçedeki bütün okullarda eğitim gören öğrencilere yardımcı ders kitabı ve oyuncak dağıttı.

Darende Kültür Sanat Derneği (DARSAD), ilçedeki bütün okullarda eğitim gören öğrencilere yardımcı ders kitabı ve oyuncak dağıttı.

Kaymakam Bünyamin Kuş, Anadolu Sağlık Meslek Lisesindeki dağıtım törenine katıldı.

Burada konuşan Kuş, sivil toplum kuruluşlarının eğitime destek sağlamasının önemine dikkat çekerek, "İlçemizde 8 ve 12. sınıflara yönelik yardımcı ders kitapları ve anaokulumuzdaki çocuklara oyuncak dağıtılarak eğitim ve gelişimlerine katkı sunuluyor. Darende'de sivil toplum kuruluşları eğitim önceliğiyle güzel çalışmalar yapıyor" dedi.

DARSAD Başkanı Ahmet Ölçer de sınavlara hazırlanan öğrencilerin performanslarını artıracak yardımcı ders kitaplarıyla eğitimlerine katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Ölçer, imkanı olmayanları planlayarak hazırladıkları Gönüllerde Açan Bahar Çiçekleri adlı SODES projesi sayesinde, öğrencilere katkı sunmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Ölçer Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title