Haberler

Darende'de İstişare Toplantıları Sürüyor

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, kurum amirleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, kurum amirleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Darende Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkan Vekili Bilal Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Rauf Gönenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ile ilçedeki diğer resmi kurumların idarecileri katıldı.

Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, ikinci kez bu şekilde kurum idarecileri ile bir araya geldiklerini belirterek bundan sonrada da her ay aynı şekilde toplanacaklarını söyledi.

Bu tür kahvaltıların amacının, ilçedeki tüm resmi kurum ve kuruluşların STK'larla bir araya gelmesi olduğunu ifade eden Kaymakam Kuş, "Bir yandan dertlerimizi sıkıntılarımızı, önerilerinizi varsa birlikte paylaşalım. Bütün amacımız Darende'nin daha iyi noktaya gelmesi. Amacıyla bir araya gelmek istişarede her zaman hayır vardır bizim aklımıza gelmeyen unuttuğumuz, önerebileceğiniz, görüşünüz, öneriniz, düşünceniz varsa biz de bunları almaktan mutlu oluruz. İnşallah bu ikincisi ama geleneksel bir hale gelir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Yıldırım Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title