Haberler

Darende'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Malatya’nın Darende İlçesinde de demokrasi nöbetleri sürüyor.

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası Malatya'nın Darende İlçesinde de demokrasi nöbetleri sürüyor. Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz günü akşamından itibaren ilçe meydanını dolduran Darendeliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek ikinci talimata kadar demokrasi nöbetini sürdürüyor. Hacı Hasan Akyol Çarşı Meydanındaki demokrasi nöbetinin onuncu günü Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Şehitler için dua eden vatandaşlar daha sonra Somuncubaba bulvarında araç konvoyları oluşturarak tur attı.

Burada vatandaşlara hitap eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser "Bizler Cumhurbaşkanımızdan gelecek ikinci emre kadar sokakları terk etmeyeceğiz. İnşallah bu ülkede hiçbir zaman bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, Kuranımıza el uzatılmayacak" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Darende Yerel Haberler

title