Haberler

Dardanelspor'un Tarafsız Saha İsteği Ret Edildi

Güncelleme:

Dardanelspor A.Ş. ile Yeni Diyarbakır A.Ş. arasında oynanacak lig maçı, Diyarbakır'da yaşanan olaylar sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Dardanelspor A.Ş. yönetimi, maçı tarafsız bir sahada oynamak istediklerini, ancak federasyonun bu talebi kabul etmeyerek maçı ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi.

Çanakkale 18 Mart Stadyumu tadilatta olduğu için kendi sahasında oynaması gereken maçları İstanbul'da oynayan Dardanelspor A.Ş'nin yöneticisi Bülent Büberci, "Diyarbakır'da yaşanan olaylar sebebiyle maçı orada oynamak riskli. Ancak bizim talebimiz erteleme yerine tarafsız sahada oynanması yönündeydi. Biz iç saha maçlarımızı da kendi şehrimiz yerine İstanbul'da oynuyoruz. Cumartesi İstanbul'da, çarşamba günü ise Antalya'da maçımız var. Önümüzdeki hafta sonu yeniden İstanbul'da olacağız. Araya bir de bu erteleme maçı sıkıştırılınca, takımın yorgunluğu daha da artacak. Maçımızı tarafsız bir sahada oynasaydın iyi olacaktı bizim için" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Dardanelspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title