Haberler

Dardanelspor Kulübünde Görev Değişimi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Dardanelspor'un kulüp başkanlığına, kurucu başkan Niyazi Önen'in oğlu Mehmet Önen seçildi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Dardanelspor'un kulüp başkanlığına, kurucu başkan Niyazi Önen'in oğlu Mehmet Önen seçildi.

Kulüp tesislerindeki olağan kongrede, yeni yönetim kurulu belirlenip başkan seçimi yapıldı. Takımın kurucu başkanı Niyazi Önen, "kulüple birlikte büyüdü" dediği oğlu 25 yaşındaki Mehmet Önen'e başkanlık görevini devretti.

Mehmet Önen, "Genç ve heyecanlı bir ekibiz. Arkadaşlarımızın hepsi sporun içinden geliyor ve onların desteği sayesinde takımımız çok iyi yerlere gelecektir" dedi.

Bu dönemde 4 önemli transfer yaptıklarını belirten Önen "Yeni futbolcularımızın takımımıza önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Takımımızı dağıtmadan bir üst ligde başarılı olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Niyazi Önen ise Çanakkale halkına Spor Toto Süper Lig heyecanını Dardanelspor ile yaşattıklarını söyledi.

Takımın 1966 yılında kurulduğunu hatırlatan Önen, şunları kaydetti:

"Çanakkalespor, 1991 yılında Dardanel Şirketler Grubu yönetimine devredildi ve adı Çanakkale Dardanelspor olarak değiştirildi. Biz o dönemde sıfır noktasında bir takım aldık. Önce ikinci lige, sonra birinci lige çıktık ve burada üç yıl kaldık. Sonra çıkıp düşmelerle çalkantılı bir dönem yaşayarak bu günlere geldik. Bu kongre bizim için çok önemliydi. Artık kulübümüzün yönetimini gençlere teslim etme kararı verdik. Şimdi kulübümüzü gençleştirerek yeni bir döneme geçiyoruz. Ben kulübü aldığımda oğlum Mehmet yeni doğmuştu, kulüple birlikte büyüdü. Artık iş hayatında ve bazı alanlardaki faaliyetlerimizi gençlere bırakma kararı aldık. Bu radikal kararla Mehmet Önen ve arkadaşları genç yönetim olarak iş başına geldi. Yeni bir perde açmış oluyoruz ve bu perde de dünya vizyonu olacak. Artık Çanakkale Dardanelspor, bir dünya kulübü gibi yapılanarak yoluna devam edecek."

Mehmet Önen başkanlığındaki yönetim kurulunda, Kerem Ersoy, Onur Uzal, Halit Selim Giray, Mustafa Alper Çağdaş, Can Aydın, Engin Yalçın, Emirhan Gönül, Canan Akyokuş, Hayrettin Çetinkaya, Adnan Erdoğan, Ahmet Tehçi, Gökhan Bozkurt yer aldı. Başkanvekilliğine Kerem Ersoy, onursal başkanlığa ise Niyazi Önen ve Osman Saffet Arolat getirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Dardanelspor Kerem Ersoy Mehmet Önen Niyazi Önen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title