Haberler

Dardanel Uzun Aradan Sonra Evinde Güldü

Çanakkale Dardanelspor, uzun bir aranın ardından evinde ilk galibiyetini Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aldı.

Çanakkale Dardanelspor, uzun bir aranın ardından evinde ilk galibiyetini Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aldı. Teknik sorumlu Fatih Uygun, henüz lige tam olarak hazır olmadıklarını, eksikleri gidermek için çalışacaklarını söyledi.

Çanakkale 18 Mart Stadyumunun tadilatı nedeniyle, 1 sezonu ilçelerde, geçtiğimiz sezonun yarısını da İstanbul'da oynamak zorunda kalan Dardanelspor, dün akşam oynanan karşılaşmayla uzun süre sonra seyircisi önünde galibiyet sevinci yaşadı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Dardanelspor Teknik Sorumlusu Fatih Uygun, daha iyi oynamak için çalışacaklarını söyledi. Uygun, "Bu galibiyet tüm Dardanelsporlulara, Çanakkalelilere armağanımız olsun. Lige tam olarak hazır olduğumuz söylenemez. Özellikle bu ilk 4-5 maç bizim için bu anlamda önemli. Zaman iyi oynasak da, maçın geneline, bu iyi oyunu yayamadık. Şu bir gerçek ki çok çalışmamız lazım. Bunu gördük. Çok çalışarak eksiklerimizi gidereceğimize inanıyorum. Oyuncularımı da tekrar yürekten kutluyorum. Nedense daha rahat oynayabileceğimiz anlarda, 1-0 öndeyken, gereksiz bir şekilde geriye yaslandık. Halbuki daha ileride oynadığımızda, beklerimizi ileriye çıkardığımızda top daha rahat bir şekilde bizde oluyor. Çok gereksizdi geriye yaslanmamız. Bunu önümüzdeki haftalarda çözeceğiz" dedi.

Karşılaşmanın tek golünü kaydeden Özer Kutlu, "Bu maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Bugün 3 puan alıp sahadan ayrılmasını bildik. Bu bize daha çok güven verdi. Hafta sonu Kastamonu deplasmanına giderken daha güvenli olacağız. Çok yeni bir ekibiz. Yeni transferlerle birlikte bir uyum süreci olacak. Birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Bu galibiyet Çanakkale halkına armağan olsun" diye konuştu. Başarılı bir futbol ortaya koyan Uğur Parlak ise, "Temposu yüksek bir maç oldu. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Zor bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Maçın ardından, MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, soyunma odasına inerek futbolcuları ve teknik yönetimi kutladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Çanakkale Dardanelspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title