Haberler

Darbedilerek Öldürülen Kadının Eşi Gözaltına Alındı

Adana'da darbedilerek sokağa bırakılan ve kaldırıldığı hastanede olaydan bir gün sonra 21 yaşında hayatını kaybeden Şehriban Elmas'ın kocasının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Adana'da darbedilerek sokağa bırakılan ve kaldırıldığı hastanede olaydan bir gün sonra 21 yaşında hayatını kaybeden Şehriban Elmas'ın kocasının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şehriban Elmas'ın hayatını kaybettiği olayla ilgili fail olarak aranan kocası İzzet Elmas ile ailesinden 4 kişiyi yakalamak için 30 adreste baskın yaptı.

Ekipler, yaptıkları aramalar sonucu şüpheli koca ile anne ve babasının da aralarında bulunduğu toplam 5 kişiyi gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu arada, Şehriban Elmas'ın, kocası İzzet Elmas'ın İstanbul'a çalışmaya gittiği dönemde komşularına gezmeye ve çarşıya alışverişe gittiği gerekçesiyle kayınpederi ve kayınvalidesi ile tartışma yaşadığı öne sürüldü.

Elmas'ın tehdit edildiği yönündeki şikayeti üzerine kayınpederi ve kayınvalidesine bir ay süreyle gelinlerinin evine yaklaşmama cezası verildiği, Adana'ya dönen İzzet Elmas'ın bu nedenle Şehriban Elmas'ı aralarında çıkan tartışma sonucu darbettiği iddia edildi.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde 5 Aralık'ta vatandaşlar sokakta Şehriban Elmas'ı yerde yaralı halde bulmuş, Elmas kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Bir çocuk annesi Elmas'ın cenazesi, İzmir'den gelen ailesi tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title