Haberler

Darbecilerin Yunanistan'a Kaçırdığı Helikopteri Almak İçin Dedeağaç'a Gitti

Güncelleme:

Türkiye'den bir ekip, 15 Temmuz darbe girişiminde Yunanistan'ın Dedeağaç bölgesine kaçırılan helikopteri almaya gitti.

Türkiye'den bir ekip, 15 Temmuz FETÖ üyesi askerler tarafından düzenlenen darbe girişiminde Yunanistan'ın Dedeağaç bölgesine kaçırılan helikopteri almaya gitti.

SIĞINMA TALEP ETTİLER

Darbeci 8 asker Yunanistan'da polise ifade verdi. Yarın savcı karşısına çıkacaklar. Darbeci askerler hayatlarının tehlikede olduklarını öne sürerek Yunanistan'dan siyasi sığınma talebinde bulundu.

YARALI TAŞIDIKLARINI SÖYLEDİLER

Darbeci askerler, darbe girişiminde bulunmadıklarını 4 helikopterle birlikte yaralı taşımak için yola çıktıklarını polisin açtığı ateş sonucu 3 helikopterin uçamaz duruma geldiklerini bu nedenlede hepsinin bir helikoptere binip Yunanistan'a kaçtıklarını söylediler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yunanistan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

DARBE FALAN YOK ALAAYI TiYATRO:

ÖNCE MAVI MARMARA OLAYI SONRASINDA UNE MINUTE CUMHURLUK AKKACAKSARAYI SAGLAMA ALAN UZUN COBAN SIMDI YAPMACIK BIR DARBE TIYATROSUYLAN BASKANLIK KOLTUGUNU SAGLAMA ALMISTIR ARTTIK MUHALEFETDE KARISMAZ NEYMIS MARMARISTEN CIKMIS HEMEN SONRADA ORASI BOMBALANMIS NEYMIS BEN GELIYOM DARBE HAYDE SOKLARA AKKOYUNLARIM BENI SAKK SAKKLAYIN

7
13
yanıtYanıtla
cengizkaan:

beratla yeni damat gitsin nede olsa her ikiside sarayın vurucu timi

9
6
yanıtYanıtla
danskboy:

iyi biliyorsun vurucu tim olduklarini seni iyi vurmuslar herhalde

yanıt3
yanıt6
osman:

Yeni darbe girisimi yapilmali önüne cikanin kellesi koparilmali. Nedir bu halkin din bezirganlarindan cekdigi

3
9
yanıtYanıtla
antipkk:

Yunanistanda kacakcak kadar alcalmak gerek önce ama Yunanistan bile sizden daha Delikanli cikti! Pis Herifler!

8
0
yanıtYanıtla
Askerin kafasini kim kesti:

Eger türk halki bu oyunuda yutarsa bu halk bitmis demektir. Erdoganin bu oyunu askerin kafasini kesmekle bitti. Kim kesti kafalari? Erdoganin isidcileri. Ülkede ekonomik cöküntü ve Politik cöküntü varken gündem yaratmak ve Erdogani magdur göstermek tam bir alcaklik. Böyle darbe olmaz. Darbe dedinmi disariya degil halk Polis bile cikmaz. Gözaltine alinan bütün herkes serbest kalacak ayni Ergenekon gibi. Bu olanlar sadece Erdogan icin yapilmistir. Bunu bilmemek icin saf olmak gerek

2
4
yanıtYanıtla
ORHAN:

LAN HAYINLER HANGI VATANIN BAYRAGININ ALTINDA DUNYAYA GELDINIZ EGITILDINIZATAMIZA HICMI SAYGINIZ YOKMU LAN FIRLAMALAR. . .

5
0
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Nasil olduda yunan bir türk askeri helikopteri ülkesine inmesini kabul etti? Vatana güya Suhl diyen bu alcaklar Türkiyenin Öz düsmanindami emin olacaklarini düsündü? Bunlar vatana ettikleri yemine ihanetini ödeyecekler!

2
0
yanıtYanıtla
osman:

Bu adam indirilmeli kellesi alinmali. Bu is burda bitmez er gec inecek

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title