Haberler

Polatlı Halkı Darbeci Askerleri Yakalayarak Polise Teslim Etti

Güncelleme:

Ankara Polatlı ilçesindeki vatandaşlar, 58. Topçu Tugay Komutanlığı'nda darbeci askerlerin kullandıkları füze rampalarının olduğu askeri araçların ve tankların Ankara'ya gitmesine engel oldu.

KALABALIĞI GÖREN ASKERLER KAÇMAYA ÇALIŞTI

Vatandaşlar tarafından bütün yolların kapatılması üzerine darbeci askerler, kullandıkları araçları terk etti. Vatandaşların kendilerini kovalaması üzerine darbeci askerler Yassıhöyük Jandarma Karakolu'na kaçtı. Girdikleri karakoldan vatandaşlara ateş açan darbeci askerler, daha sonra kalabalığın toplanması üzerine kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından yakalanan darbeci askerler ilçe emniyet müdürlüğüne teslim edildi.

DARBECİ ASKERLERİ POLATLI'DAN ÇIKARMADILAR

16 Temmuz sabahı 58. Topçu Tugay Komutanlığı'ndaki darbeci askerler, füze rampalarının olduğu askeri araçları ve tankları Ankara'ya götürmek için harekete geçti.Darbeci askerlerin kullandıkları füze rampalarının olduğu askeri araçları ve tanklarının kışladan çıktığını duyan vatandaşlar, Ankara-Eskişehir Karayolu'nu araçları ile kapattı. Yolun vatandaşlar tarafından kapatıldığı gören darbeci askerler bu kez Ankara'ya gitmek için güzergahlarını değiştirdi. Ayaş Yolu'nu kullanarak Ankara'ya gitmek için tekrar hareket geçen darbeci askerlere vatandaşlar bu yolu da kapatarak engel oldu.

GİRDİKLERİ JANDARMA KARAKOLU'NDA VATANDAŞLARA ATEŞ AÇTILAR

Daha sonra vatandaşlar, darbeci askerleri etkisiz hale getirmek için askeri araçların ve tankların yanına gitti. Vatandaşların geldiğini gören darbeci askerler, kullandıkları füze rampalarının olduğu askeri araçları ve tanklardan inerek Yassıhöyük Jandarma Karakolu'na kaçtı. Darbeci askerler, buradan vatandaşların üzerine ateş açtı.

VATANDAŞLAR, KAÇAN DARBECİ ASKERLERİ YAKALAYIP İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETTİ

Darbeci askerler, Yassıhöyük Jandarma Karakolu önündeki kalabalığın artması üzerine buradan kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar kaçmaya çalışan çıkarak polis karakoluna sığındı. Polis karakoluna sığınan darbeci askerlere yönelik linç girişimini polis ekipleri önledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Polatlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title