Haberler

Darbe Girişiminin Vurduğu Bir Düğün Daha Damatsız Oldu

Güncelleme:

Uşak'taki bir düğün, darbe girişimi sonrası kamu kurum ve kuruluşlarındaki izinlerin iptal olması üzerine, polis memuru damadın göreve çağrılmasıyla damatsız yapıldı.

Uşaklı 10 yıllık polis memuru H.Ü. ile özel bir bankada satış uzmanı K.K., geçen hafta Samsun'da düzenlenen bir düğünle dünya evine girdi.

KENDİ MEMLEKETİNDEKİ DÜĞÜNÜNE KATILAMADI

İkinci düğünün damadın memleketinde, Uşak Can Palas'ta düzenlenmesine karar verildi. Ancak, darbe girişimi sonrası planlar tutmadı. Kamu kurum ve kuruluşlarında tüm izinlerin kaldırılması nedeniyle Artvin'de görevli olan ve Samsun'a tayini çıkan 10 yıllık polis memuru H.Ü., böylelikle memleketi Uşak'ta düzenlenen düğününe katılmadı.

HER ŞEY TAMAM BİR DAMAT EKSİK

Düğün, bankacı gelin K.K. ve davetlilerin katılımıyla, damatsız olarak yapıldı. Damat dışında hiçbir eksiğin olmadığı düğün için bütün detaylar planlandı. Polis damat H.Ü.'nün yakınları, süsledikleri gelin arabasıyla K.K.'yı, H.Ü.'nün baba evinden alarak kuaföre götürdü. Burada saç ve makyajı yapılan K.K., gelinliği giydikten sonra önünde Türk Bayrağı asılı 'Biz Evleniyoruz' yazan gelin arabasına bindi. Gelin arabasıyla düğünün yapılacağı tesise giden gelin, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

POLİS EŞE ÖPÜCÜK GÖNDERDİ

Polis eşinin ayağına basmasa da gelinlik giyerek davetlilerin karşısına çıkan gelin K.K., "Düğün tarihimiz daha önceden belirlenmişti. Eşim ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle vatanı ve milleti için görevinin başında bulunuyor. En mutlu günümüzde yanımda değil ama vatan millet tek yürek. Eşimi çok seviyorum buradan öpücüklerimi gönderiyorum. Beni yalnız bırakmayan yakınlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Artvin Palas Uşak Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title