Haberler

Darbe Girişiminde Yaralanan ve Bugün Hayatını Kaybeden Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber-Kamera İhsan YALÇIN İstanbul DHA15 Temmuz darbe girişiminde Baştabya Kışlası'nın önünde yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 21 yaşındaki Erhan Dündar son yolculuğuna uğurlandı.

Haber-Kamera İhsan YALÇIN İstanbul DHA

15 Temmuz darbe girişiminde Baştabya Kışlası'nın önünde yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 21 yaşındaki Erhan Dündar son yolculuğuna uğurlandı.

Darbe girişiminde, Sultangazi Baştabya Kışlası'nın önünde tankın çarptığı kamyonun kasasından düşen ve ağır yaralanan Erhan Dündar, bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Dündar için Sultangazi Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Baba Ramazan Dündar cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Törene, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Dündar'ın akrabaları ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazını Sultangazi İlçe Müftüsü Yusuf Sarıkaya kıldırdı. Cenaze namazının ardından Erhan Dündar'ın tabutu omuzlara alınıp tekbirler ve gözyaşları içerisinde cenaze aracına konuldu. Dündar Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi İstanbul Politika Güncel Haberler

title