Haberler

Darbe Girişiminde Hayatını Kaybedenlerden 6'sı Çorumlu

Ankara'daki askeri darbe girişiminde hayatını kaybedenlerden 6'sının Çorumlu olduğu öğrenildi.

Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana reklamcısı olan Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlu Abdullah Olçak İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde halkın üzerine açılan ateşte hayatını kaybetti. Dün gece Ankara'da bulunan Türk-Sat binasına yapılan baskın sırasında hayatını kaybeden 2 kişiden birisi olan Ali Karslı'nın da Çorum nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerindeki darbe girişimi sonucunda Ankara'da yaşayan Akif Kapaklı ve Ali Alıtkan darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar orada hayatlarını kaybetti. Hayatını kaybeden Akif Kapaklı'nın Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde defnedileceği bildirilirken, Ali Alıtkan'ın cenazesinin ise nereye defnedileceği henüz netlik kazanmadı.

Diğer taraftan Boğazkale ilçesine bağlı Yekbas nüfusuna kayıtlı Mustafa Özgür Karasakal'ın da darbe girişiminde hayatını kaybettiği öğrenildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul AK Parti Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title