Haberler

Darbe Girişimi Sonrası Yabancı Basketbolcular Ülkeden Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

Darbe girişimi ülkede en çok basketbolu vurdu. Birçok basketbolcu, Türkiye'yi artık daha riskli görüp kontratını feshetmeyi talep ediyor.

Terör olayları nedeniyle kulüplerimizden aldıkları teklifleri çekinceyle karşılayan, kabul etmek isteseler bile yakınlarını ikna etmek durumunda kalan yabancı basketbolcular, son darbe girişiminin ardından Türkiye'yi daha riskli görmeye başladı. Mevcut sözleşmeli oyuncuların menajerleri, kulüpleri arayarak bilgi almaya çalışırken, fesih konusunu da gündeme getiriyor. Terör konusunda "Fransa'da da oluyor, Belçika'da da" diyerek sorunun global olduğundan söz eden kulüp yöneticileri, darbe girişimini açıklamakta zorlanıyor.

SEZON BOYU SÜREBİLİR

Yurt dışından gelen uçakların ilk iniş noktası Atatürk Havaalanı'nın terör saldırısına maruz kalması, ardından darbeciler tarafından işgal edilmesi, yabancılar üzerinde en fazla etki yaratan olumsuzluk oldu. Bir başka baş ağrıtan unsur da ABD ile Türkiye arasındaki uçuşların iptal edilmesi. Kadrolarında ağırlıklı olarak Amerikalıları barındıran kulüpler ve ana vatanı ABD olan oyuncular, geliş-gidişlerde sıkıntılar yaşayacak. Türkiye'deki olayların etkisinin sezon boyu süreceği iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

tr:

Devsirmelerle spor ve bilim yapanlar birgun boyle yaya kalirlar maalesef hukumet kopru yol yapiminda birnumara ama insan yetistirmede hic basarisi yok cunku darbecilerin bile en yakinlardan olmasi bu zaafiyeti gosteriyor insan berbatsa hayatta berbattir ruhu olayan icraatlarla degil ruhu olan insan icraatina bakin birde davutoglunun gorevden haksizca alinmasi bu olaylarla Allah in razi olmadiginida gosterebilir haklara riayet edelim saraylarda degil gonullerde yasayalim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title