Haberler

Darbe Gecesinin Kahramanları Yaşadıklarını Anlattı

Darbe gecesinde mücadele edenler yaşadıklarını Oltululara anlattı.

Darbe gecesinde mücadele edenler yaşadıklarını Oltululara anlattı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor" programı demokrasi tarihimize damgasını vuran vatansever insanları Oltulularla buluşturdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor" programı demokrasi tarihimize damgasını vuran vatansever insanları Oltulu vatandaşlarla buluşturdu. Oltu Efkan Ala Kütür Merkezinde yapılan program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayıp kuranı kerim tilaveti ile kuranı kerim tilaveti ile devam etti.

Daha önce alanlarında tanınmış, tecrübe sahibi isimleri Oltulu vatandaşları bir araya getiren programda bu kez, 'İçimizdeki Kahramanlar' adı altında 15 Temmuz gecesi, "Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimi sırasında vatanları için gözlerini kırpmadan kurşunlara ve bombalara karşı canlarını siper eden demokrasi kahramanları" yaşadıkları o geceyi Oltu Halkı'yla paylaştı.

Moderatörlüğünü İsmail Hakkı'nın yaptığı,'Tecrübe Konuşuyor: İçimizdeki Kahramanlar' programında 15 Temmuz darbe girişimi kahramanlarından Barış Dedebağı, Metin Doğan, Şerife Boz ve Merve Şebnem Oruç o gece yaşadıklarını anlattı. Programda, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına bir gösteri yaptı. Gösteri büyük ilgiyle izlendi.

Efkan Ala Kültür Evi'nde düzenlenen programa AK Parti Erzurum Milletvekilleri Orhan Deligöz ve Zehra Taşkesenlioğlu, Oltu Kaymakamlığı'na vekaleten Olur Kaymakamı, Oltu Belediye Başkanı ve Olur Belediye Başkanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Rahmi Aksoy, çeşitli siyasiler, il ve ilçe spor müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda protokol tarafından darbe girişimi kahramanlarına Oltu Taşı'ndan çeşitli hediyeler verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efkan Ala Erzurum Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
title