Haberler

Darbe 'Gazi'si Sporcuya Anlamlı Ziyaret

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, darbe girişimine karşı koymak isterken İstanbul'da açılan ateşle bacaklarından yaralanan karateci İsmet Doğan'ı evinde ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Saraçhane'de iki ayağından vurularak yaralanan Doğan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Geçtiğimiz hafta ailesinin yaşadığı Nizip'e gelen ve tedavisine evinde devam edilen karateci İsmet Doğan'ı, Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar ve ilçe antrenörleri evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Sporcunun aklını kiralayamazlar"

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "15 Temmuz ülkemiz üzerinde oynanan hain ve kalleş oyununun milletimiz tarafından gurur abidesiyle bozulduğu gündür. Gaziantepli sporcumuz İsmet Doğan da İstanbul'da bu hain girişime karşı gösterdiği duruşla gazi olmuştur. Kendisi de bizim gururumuzdur. Bir kez daha kanıtlanmıştır ki, hiçbir hain yapı sporcunun aklını kiralayamaz. Çünkü spor bağlılığını vatanın ve bayrağın birleştirici gücünden almıştır. Ülkesini hiçbir zaman satmayan, aklını hain emellere kiralatmayan yiğit yürekli sporcularımızı buradan kutluyorum. Onlar bu ülkenin gururudur, geleceğidir. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın sporcumuz İsmet Doğan'a geçmiş olsun dileklerini de iletmek isterim" diye konuştu.

"Şehit olmadığım için üzgünüm"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmet Doğan, "Müdürümüzün de söylediği gibi sporcu aklını kiralatmaz, kiralatmamalı da. Vatanım ve milletim uğruna gazilik şerefine ulaştığım için mutluyum, aslında şehit olmadığım içinde üzgünüm. Vatan müdafaası söz konusu olunca can feda olur. Bunun en büyük göstergesi tarihimizdir. Bu sebeple bu vatana her zaman canım feda olsun. Geçmiş olsun mesajlarını ileten Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ve ziyaretime geldiği için İl Müdürümüz Ökkeş Demir'e teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gaziantepli sporcu İsmet Doğan'a eşofman takımı hediye ederek ziyareti sonlandırdı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmet Doğan Gaziantep İstanbul Nizip Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
title