Haberler

Uyuşturucu Kuryesine Dansöz Kıyafeti Giydirip Vibratörle İşkence Yapmışlar

Güncelleme:

Antalya'da Engin Y. adlı kurye, kendisine dansöz kıyafeti giydirilip ağzına vibratör sokulduğu ve bu hallerinin de kameraya çekilerek zorla suça sürüklediğini öne sürdü.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri 23 Aralık 2014'te yaptığı operasyonda uyuşturucu kuryeliği yapan Engin Y.'yi (24) yakaladı. Üzerinde 55 adet uyuşturucu hap çıkan Engin Y., sorgusunda uyuşturucu hapların evinde kaldığı Turhan K.'ya (37) ait olduğunu söyledi.

PEMBE RENKLİ DANSÖZ KIYAFETİYLE AĞZINDA VİBRATÖR...

Turhan K.'nın evine baskın yapan polis, evde çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, bir de fotoğraf makinesi buldu. Ekipler, Engin Y.'nin üzerinde pembe renkli dansöz kıyafetiyle çekilmiş fotoğraflar, bu kıyafetle oynarken ve ağzına vibratör sokulmuş halde görüntülerle karşılaştı. Polis, Turhan K. ve eşi Yağmur K.'yı (24) da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına aldı. Haklarında bu suçtan dava açılan Engin Y., Turhan Y. ve Yağmur Y., yargılama sonunda 18'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İKİNCİ DAVA AÇILDI

Antalya Kapalı cezaevi'ne konulan mahkûmlardan Engin Y., Turhan K.'nin kendisine işkence yaptığını, uygunsuz görüntülerini çekerek zorla suça sürüklediğini iddia ederek şikâyetçi oldu. Engin Y., uyuşturucu baskını sırasında Turhan K.'nın evindeki fotoğrafları da delil olarak gösterdi. Turhan K. ve eşi Yağmur K. hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal', 'eziyet, zorla hürriyeti tahdit, cinsel istismar' suçlarından 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"İSTESEYDİ KAÇABİLİRDİ"

Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına Turhan K., Yağmur K. ve Engin Y. katıldı. İfade veren Engin Y., evinde kaldığı Turhan K.'nin kendisine zorla uyuşturucu dağıtımı yaptırdığını, itiraz ettiğinde işkence yaparak dansöz kıyafeti giydirip görüntülerini kaydettiğini öne sürdü.

Suçlamaları kabul etmeyen Turhan K. ise Engin K.'nın kendi isteğiyle dansöz kıyafetleri giyip oynadığını iddia etti. Engin K.'nin eşine birlikte kaçmayı teklif ettiğini öne süren Turhan K., "Öğrendiğimde kendisini dövdüm. Özgürlüğünü kısıtlamadım, isteseydi kaçabilirdi" dedi.

Mahkeme, sanıklar ve şikâyetçinin birlikte kaldığı evde keşif yapılmasına, Turhan K. ve Yağmur K.'nın bu suçtan da tutuklanmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Antalya 3. Sayfa Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

XboyMobil-IOS:

Etek giyip memnun oluyosa pkklıdır

23
5
yanıtYanıtla
tırt:

he acaba neresine

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title