Haberler

Dünyanın Tüm Renkleri Bodrum'da Buluşuyor

Güncelleme:

'Dünyanın Tüm Renkleri Bodrum'da Buluşuyor' sloganıyla düzenlenen 9'uncu Bodrum Uluslararası Halk Dansları Festivali başladı.

Türkiye ile birlikte 14 ülkeden 1000'e yakın dansçının 3 gün boyunca gösterilerini sunacağı 9'uncu Bodrum Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde ilk gün, Ortakent ve Turgutreis Mahallesi'nde bir program düzenlendi.

Bodrum Belediyesi ve Sunu Event Organizasyon işbirliğindeki festivale Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Cezayir, Güney Kore, Kenya, Çin, Moğolistan, Ukrayna, Kırım, Rusya, Gürcistan, Küba ve Türkiye'den halk dansları toplulukları katıldı.

Festivalde Türkiye'yi Bursa Rumeliler Halk Oyunları Derneği Gençlik Spor Kulübü, Artvin Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Aydın Armelit Gençlik Spor Kulübü ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Ortakent Gençlik Spor Kulübü temsil ediyor. Akşam saatlerinde farklı ekipler Ortakent ve Turgutreis Mahallesi'nde, 2 ayrı yerde gösteri sundu.

Bugün saat 18.00'de Neyzen Tevfik Caddesi'nde kortej yürüyüşü yapılacak. Yürüyüşün ardından saat 20.30'da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde tüm ülkelerin katılımıyla gala gösterisi düzenlenecek. Festival, katılan ülkelerin yarın Mumcular ve Gündoğan Mahallelerindeki gösterileriyle sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutreis Türkiye Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title