Haberler

Danone Türkiye Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası

Milli Eğitim Bakanlığı MEB Danone Küçükler Türkiye Futbol Birinciliği Kuşadası grubu maçları tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Danone Küçükler Türkiye Futbol Birinciliği Kuşadası grubu maçları tamamlandı.

Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü futbol takımı turnuvada Afyonkarahisar'ı temsil etti.

Gurubunda Kastamonu, Artvin, Kırşehir takımlarıyla mücadele eden ekip, Kastamonu'yu, 3-1, Artvin'i 2-1'lik skorla geçerken, Kırşehirle ise 2-2 berabere kalarak guruptan çıkma başarısını gösterdi.

Daha sonra eleme maçlarında Van futbol takımına 1-0 yenilen ekip turnuvadan elendi. Maçlarda ilk 16'ya kalan ekibin ülke çapında böyle bir organizasyonda ilk kez katıldı.

Türkiye'nin 81 ilindeki okullarda öğrenim gören 10-12 yaş arasındaki öğrencilerin oluşturduğu okul takımlarının katıldığı turnuvanın Kuşadası grubu maçlarına illerindeki maçlarda dereceye giren takımlar katıldı.

Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz, turnuvada Afyonkarahisar'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, önümüzdeki hafta başlayacak U-13 lig maçları için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title