Haberler

Danone Futbol Turnuvası

Danone Futbol Turnuvası 81 ilden 96 okul takımının katılımıyla Manavgat ilçesinde devam ediyor.

Manavgat Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen Danone Futbol Turnuvası'nda grup maçlarını ilk sırada tamamlayan takımlar ve en iyi 8 ikinci takımdan oluşan 32 takım belli oldu.

Türkiye'nin 81 İlinden 96 okul takımının katılımıyla başlayan turnuvada grup maçlarının ardından 64 takım elendi. Turnuvada miniklerin centilmenliğini ön plana çıkarken, kazanan takımlar büyük sevinç yaşadı, veda edenler ise gözyaşlarına hakim olamadı. 4 ayrı sahada 8'er maçın aynı anda oynandığı turnuvada Çarşamba ve Perşembe günü çeyrek ve yarı final müsabakaları, Cuma günü ise final müsabakası oynanacak. Grup maçlarının ardından en centilmen takım olan Hakkari Geçitli YİBO oyuncuları Danone tarafından eşofman ve forma ile ödüllendirildi.

Öte yandan, İstanbul'un 4, Antalya ve Bursa'nın 3'er takımı şampiyonaya firesiz devam ederken, Kocaeli, Samsun, Sakarya 2'şer, Iğdır, Şırnak, İzmir, Mersin, Zonguldak, Tekirdağ, Kayseri, Tokat, Kırıkkale, Düzce, Ankara, Konya, Çanakkale, Denizli, Uşak ile Ağrı ise tek takımla mücadelesini sürdürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zeki Demirci Manavgat Türkiye Danone Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title