Haberler

Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kalbine ateş ederek yaşamına son veren Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kalbine ateş ederek yaşamına son veren Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

Bölge İdare Mahkemesi'ndeki törenin ardından Yurdabak'ın cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii'ne götürüldü.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Yurdabak'ın yakınları ile Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz ile çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

TABUT BAŞINDA TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Ali Yaşar Yurdabak'ın oğlu Emre ile yeğeni Eren, Türk Bayrağına sarılı tabutunun başında taziyeleri kabul etti. Ali Yaşar Yurdabak'ın ağabeyleri Orhan, Abdurrahman ve Mehmet Yurdabak da oturarak taziyeleri kabul etti. Abla Saniye Ören tabuta sarılarak " Güle güle Allah yardımcın olsun kardeşim" diyerek gözyaşı döktü.

DANIŞTAY BAŞKANI KOLUNA GİRDİ

Olayın şokunu üzerinden atamayan ve güçlükle ayakta duran Ali Yaşar Yurdabak'ın eşi Gülseren Yurdabak'ın yanında Danıştay Başkanı Zerrin Güngör vardı. Güngör tabut cenaze arabasına konulurken acılı eşin koluna girerek bir süre yürüdü. Gülseren Yurdabak Mezarlığa da Danıştay Başkanının aracıyla gitti. Ali Yaşar Yurdabak'ın cenazesi Bakırköy Meydan Mezarlığı'nda aile kabristanında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Danıştay Ataköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

CANIM AMCAM NURLAR İÇİNDE YAT

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title