Haberler

Danıştay, Belediye Meclisini Feshetti

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Bahtıllı Belde Belediyesinin kesin hesaplarını onaylamayan meclis, Danıştay tarafından feshedildi

Simav ilçesine bağlı Bahtıllı Belde Belediye Meclisi, belediyenin 2011 yılına ait kesin hesaplarını onaylamadığı gerekçesiyle Danıştay tarafından feshedildi.

Belde Belediye Başkanı Ali Bingül, AA muhabirine yaptığı yaptığı açıklamada, 2009 Yerel Seçimlerinde meclis üyelerinin göreve seçildiğini söyledi.

Meclis üyeleri, Osman Altıner, Kazım Gültekin, Nurullah Sert, Kazım Ataş, Mehmet Çoban, Kamil Pala, Arafettin Çiçek, Mustafa Çoban ve Ali Ünlü'den oluştuğunu belirten Bingül, şöyle devam etti:

"Bu üyelerimiz oy çokluğuyla hesaplarımıza onay vermedi. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı Danıştay'da dava açtı. Danıştay 8'inci Dairesi de meclisimizin feshedilmesine karar verdi. Şimdi Danıştay'ın aldığı karar uygulamaya konuldu. Sadece belediye de iki memur ile bir de ben varım. Durmak yok çalışmaya devam diyorum." - Kütahya

Kaynak: AA / Güncel

Bahtıllı Danıştay Kütahya Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title