Haberler

Danıştay Başkanı'ndan Feyzioğlu'na: 20 Dakika Konuşacaktı

Güncelleme:

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun bugünkü törende yaptığı konuşmayla ilgili olarak, “Yargının saygınlığına gölge düşüren hiçbir şeyde biz bulunmayız." dedi.

BAŞKAN VE EŞİ RESEPSİYONA KATILDI

Danıştay'ın kuruluşunun 146’nci yıldönümü nedeniyle TBMM Tören Salonu’nda resepsiyon verildi. Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve eşi, konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, bazı bakanlık bürokratları ve çok sayıda yargı mensubu katıldı. 

GÜNGÖR'DEN FEYZİOĞLU YORUMU

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, resepsiyonda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun bugünkü törende yaptığı konuşmaya ilişkin gazetecilere sözlü değerlendirmede bulundu. Güngör, “Arzu etmezdik böyle bir şeyi. Ülkenin yararına olan her şey de biz varız, zararına olan hiçbir şeyde yokuz" dedi. Bir gazetecinin, 'Feyzioğlu'nun konuşması Danıştay'ı rahatsız etti mi' sorusuna Güngör, “Kendisi 1 saat konuştu, 20 dakika konuşacaktı. Bu bile yeterli değil mi" cevabını verdi. Feyzioğlu ile bu konuyu konuşmadıklarını söyleyen Güngör, “Yargının saygınlığına gölge düşüren hiçbir şeyde biz bulunmayız" dedi.

"KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOK SULAR AKAR"

Resepsiyona katılan Yargıtay Başkanı Ali Alkan’a gazeteciler, '2014-2015 adli yıl açılışına Feyzioğlu'nun çağırılıp çağırılmayacağının' sorulması üzerine "1 Eylül'e daha çok var. Köprünün altından çok sular akar, gerekirse başkanlar kurulunda müzakere ederiz." diye cevapladı.

Danıştay'ın resepsiyonunda, bu yıl içki servisi yapılmazken, davetlilere döner, tavuk, pilav, çeşitli mezeler, meyve, meyve suyu ve kola ikram edildi. Resepsiyona ise ilginin az olduğu gözlendi.

​ ​

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Feyzioğlu 20 Dakika Danıştay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

mustik2ipnesi2@hotmail.com:

bu kepçe hakkında bir dipnot veriyim. 18 temmuz 2012 de chp parti meclisi üyesi olmuştur ve işte en ilgi çekici kısmı geliyor 26 mayıs 2013 te bu kepçe baro başkanı seçiliyor ve ondan sonra chp den istifa ediyor. Yani baro siyasi birini seçiyor, chp golemleri bu kepçeyi ondan savunuyor. Uyan Türkiye

43
98
yanıtYanıtla
kerem candom6006@gmail.com:

Bir kere kepçe derken kişiliğinizin sevyesini belirlemişsiniz... ne demek fevzi oğlu chpli, fevzioğlu bağımsız hukuk üstünlüğünü savunması chplimi oluyor, asl mesele chp ve fevzioğlunun ortak savunduğu hukukun bağımsız üstünlüğüdür... bu anlayış size feyzioğlu'nun chpli olduğunu anımsatıyor ama çok yanılıyorsunuz...siz asıl fezyzioğlunun karşısındakilerin ne kadar hukuki işler yaptıklarına bakın.. türkiyede kaç kurumun akpli olduğuna bakın.. en basit örnek ysk kurumu bile akplidir.. ülkenin geldiği hala bakın.. asıl uyuyan sizsiniz.. siz derin uykuya dalmış uyku görüyorsun elbet saçma rüyalarından bir gün uyandığınızda kurtulursunuz...

yanıt0
yanıt0
murat canmurat78913@hotmail.com:

tipik bir cahil yorumu.

yanıt0
yanıt0
mustik2ipnesi2@hotmail.com:

Cahil yorumu diyen chp golemi , ilkokul bilginle kimseye kafa tutamazsın anladın mı ? Diğer arkadaş ben ona yine insaflı olarak kepçe demişim siz insanlara aptal, koyun diyorsunuz edebi sizin gibilerden öğrenecek değiliz. Bu arada proxyide iyi kullanıyorsunuz anladınız siz onu golemlerrrrrrrrrr

yanıt0
yanıt0
İHSAN MUŞLUkuru.hasan@hotmail.com:

BAŞBAKAN TÜRKİYEDE HERKEZİ YÖNETEMEYECEĞİNİ ARTIK ANLAMALI.

22
112
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

HELAL OLSUN FEYZİOĞLUNA BU MİLLET PARANIN MENFAATİN KÖLESİ OLMUŞ. BAŞBAKAN SAATLERCE BOŞ BOŞ KONUŞUYORDA TBB BARO BAŞKANI KONUŞUNCA NİYE TAHAMMÜL EDEMİYOR. GERÇİ FAŞİST BİR PARTİDEN DEMOKRASİ BEKLEYEREK ÇOK ŞEY İSTİYORUZ.

74
57
yanıtYanıtla
karadenizyesingul61@hotmail.com:

sen kimsin de başbakana benim oy verdiğim hükümete faşist dersin asi faşist

yanıt0
yanıt0
BULANCAKLIdarkblue62@hotmail.com:

NAZİLER YAŞASAYDI AKP'YE HAYRAN KALIRDI

yanıt0
yanıt0
sait güneşmsgunes82@gmail.com:

Önce cübbeni çıkar sonra gel Feyzioğlu.Kusura bakma ama sizin devriniz geride kaldı.Bu şekilde sen ne c.başkanı olursun nede milletvekili.Gerçi bir ihtimal belki Gandi sana milletvekilliği verir.

49
74
yanıtYanıtla
arsimet77arsimet77@mynet.com:

inşallah başbakan bir daha oraya gitmezde yargıda biraz bağımsız olur belki hemen yalakaları ortaya çıkıverdi birden.

69
42
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title