Haberler

Danışmentgazi Mahallesi'ne Tek Katlı 6 Dükkan Yaptırılacak

Kaldırımların el arabacılarla işgal edilmeyen, sokaklarında at arabaların olmadığı, gecekonduların inşa edilmediği gibi yapılmış olanların gönüllerinde kendilerinin yıktığı şehrin Melikgazi olduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesine belediye olarak 6 ayrı dükkan inşa edilerek bu bölgede ihtiyaç olan iş merkezinin oluşturulacağını söyledi.

Danışmentgazi Mahallesinin alt yapı sorunu olmayan, her türlü sosyal ve kamu binaların yer aldığı bir mahalle olduğunu ve yoğun bir nüfusu barındırdığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu mahalle de bulunan Sağlık Ocağı çevresinde iş yeri eksikliğinin bulunduğunu bu eksikliğin belediye olarak giderileceğini kaydetti. 6 adet dükkanın tek katlı ve her birinin 55 m2 olacağını ve yine her birinin içerisinde lavabo ve wc bulunacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Planlı ve imarlı yapılaşmaya büyük önem veriyoruz. Kentsel dönüşümü başarı ile 15 yıldır yerine getiriyoruz. Danışmentgazi mahallemizde gecekondulaşmayı önlemek üzere kurulan yeni bir semtimizdir. Bu bölgede alt yapı sorunu yoktur. Okul, sağlık ocağı, düğün salonu, alış veriş merkezleri, eğitim kurumları ile donatılmıştır. Ancak her geçen büyüyen mahalle de iş merkezi ihtiyacı hasıl olmuştur. Belediye olarak tek katlı, bitişik nizam olmak üzere 6 adet dükkan inşa edilecektir. Her biri 55 m2 olan dükkanlar ile bölgenin büyük bir ihtiyacı giderilmiş olacaktır" dedi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 adet dükkanın bu yıl inşaatına başlanıp yine bu yıl sonunda hizmete sunulacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title