Haberler

Danışman Tuna, Yeni Kitabını Tanıttı

Edirne Valiliği Balkan Danışmanı Fahri Tuna'nın 12. kitabı çıktı.

Edirne Valiliği Balkan Danışmanı Fahri Tuna'nın 12. kitabı Kırkikindi kitapçılardaki yerini aldı.

Meseret Yayınlarından çıkan kitabı için Taş Odalar'da tanıtım toplantısı düzenleyen Tuna yeni kitabını okuyucuyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Hayatının kırk yaşına kadarki anılarını anlattığını ifade eden Tuna, "Kırk yaş ömrümün ikindisidir. Ne kısa ne uzun bu kırk sene. Acısı az, tatlısı çok geçti şükür. Bahar tadında, ba'sı çok har'ı az tam kıvamında. Dilediğim gibi, dilediğim kadar, dilediğimce kırk yıl yazdım" dedi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da Tuna'yı tebrik ederek başarılı çalışmaların devamını diledi.

Toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Müftüsü Emrullah Üzüm, Edirne Valiliği Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı, Edirne Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürü Alpay Erdem, Halk Eğitim Müdürü Recep Kozan, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Biga, Edirne Anıtsal Eserler Derneği Başkanı ve Trakya Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar ile sanat ve edebiyat çevrelerinden konuklar katıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Fahri Tuna Danışman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title