Haberler

Danimarka Dışişleri Bakanı Jensen: "İstanbul'da Yaşanan Korkunç Saldırıyı Kınıyor, Acınızı...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen'i karşılaması Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuşması Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen'in konuşması Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı Danimarka Dışişleri Bakanı Jensen: "İstanbul'da yaşanan korkunç saldırıyı kınıyor, acınızı paylaşıyoruz" Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen, "İstanbul'da yaşanan korkunç saldırıyı kınıyor, acınızı paylaşıyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen'i karşılaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuşması

Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen'in konuşması Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Danimarka Dışişleri Bakanı Jensen:

"İstanbul'da yaşanan korkunç saldırıyı kınıyor, acınızı paylaşıyoruz"

Danimarka Dışişleri Bakanı Kristian Jensen, "İstanbul'da yaşanan korkunç saldırıyı kınıyor, acınızı paylaşıyoruz." dedi.

Jensen, Danimarka Savunma Bakanı Peter Christensen ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılara yönelik çalışmalarını ve onların entegrasyonunu yakından görme imkanı bulduklarını dile getiren Jensen, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına da değindi.

"İstanbul'da yaşanan korkunç saldırıyı kınıyoruz ve sizin de acınızı paylaşıyoruz. Masum insanlar öldürüldü ve yaralandı. Bu acımasız saldırı dolayısıyla maalesef aileler parçalandı. Bu konuda üzüntülerimi belirtmek istiyorum." ifadesini kullanan Jensen, şunları kaydetti:

"Danimarka, hem DAEŞ'e hem de genel olarak dünya çevresinde terörizme karşı yürütülen mücadelede diğer ülkelerle hareket etmektedir. Danimarka'nın başarı kazandığı bir alan, gençlerin radikal örgütlere yönelmesini engelleme yönündeki çabalarıdır. Bu konuda da güçlü şehirler ağı çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Amerikan şehirleri, Danimarka'nın başkenti Kopenhag, Paris, Berlin ve Orta Doğu'daki bazı kentlerle bir araya gelip, güçlerini birleştirip, genç insanların radikal örgütlere yönelmesini önlemek için bu konudaki deneyimlerini ve bilgilerini paylaşmaktadır."

Şahin ise İslam dünyası için önemli bir ayda, masum insanlara yönelik saldırının bütün ülkeyi derinden yaraladığını söyledi.

Terörün dili, dini, ırkı ve bölgesinin olmadığını vurgulayan Şahin, "Terörle mücadelede yeni bir dünya düzenine geçilmesi gerektiği gerçeğiyle de karşı karşıyayız. Özellikle metropollerde olan bu terör saldırılarında bütün ülkelerin iş birliği yapması ve terörizmle ortak mücadele alanının hızlı şekilde oluşturulması gerekiyor." diye konuştu.

Görüşme basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Danimarka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title