Haberler

Danimarka'da 'Terörist Olmadığıma İnanıyorsanız Bana Sarılın' Eylemi

Güncelleme:

Danimarka'da yanında 'terörist olmadığıma inanıyorsanız bana sarılın' yazısı bulunan Müslüman genç gözlerini kapayıp kollarını açarak ilginç bir eylemin altına imza attı.

Danimarka'nın Sönderborg şehrinde, yanında terörist olmadığıma inanıyorsanız bana sarılın yazısı bulunan Zerak Satari adındaki Müslüman genç gözlerini kapayıp kollarını açarak halkın tepkisini ölçtü.

"DANİMARKALILAR İLK DAKİKADAN SARILMAYA BAŞLADILAR"

Gözleri bağlı ve kolları açık vaziyette bekleyen gence 60 dakika içinde 50 kişi sarıldı. Zerak Satari, Danimarkalılar, eyleme başladığım ilk dakikada bana sarılmaya başladılar ve 'sana güveniyoruz' dediler.

"TÜM MÜSLÜMANLARIN TERÖRİST OLMADIKLARINI GÖSTERMEK İSTEDİM"

Bana sarılan Müslümanlar da 'Allah yardımcın olsun' dediler. Ben İsveç ve ABD'deki bir eylemlerden esinlendim. Kopenhag'daki iki terör saldırı olayından sonra insanlar tüm Müslümanlardan şüphe etmeye başladılar ben de tüm Müslümanların terörist olmadıklarını göstermek istedim dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Danimarka Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

55:

BRAVO

2
2
yanıtYanıtla
kırıtık:

hepsi bizlerinde kardeşidir sana sarılanların tebrik ediyorum kardeşim seni tanımasamda sana teşekkür ederim

1
2
yanıtYanıtla
vaybe Mobil-IOS:

bunu yapanada helal olsun sarilanada helal olsun kardeslik busur isidi tesdekleyenede yaziklar olsun

2
0
yanıtYanıtla
barbarossa:

Iyide bu birbrini boğazlayan insanlar yahudimi hristiyanmi yoksa budistmi su muslumanlar kendilerini kandırmaktan ne zaman vazgeçecek merak edyiorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title