Haberler

    Dani Alves'in Veliahtı Douglas Olacak

    Güncelleme:

    Sao Paulo, yetenekli bek oyuncuları Douglas'ın transferi konusunda Barcelona ile 6 milyon euroya el sıkışmak üzere olduklarını doğruladı.

    Sao Paulo, yetenekli bek oyuncuları Douglas'ın transferi konusunda Barcelona ile 6 milyon avroya el sıkışmak üzere olduklarını doğruladı. Camp Nou'dan ayrılması gündemde olan Dani Alves'in yerine bir süredir sağ bek arayışlarını sürdüren Katalan ekibi, 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.

    BONSERVİS BEDELİ 6 MİLYON EURO

    Henüz resmi bir anlaşma sağlanmamasına karşın Sao Paulo yönetimi, transferin bu hafta içinde tamamlanacağından oldukça emin. İki kulüp arasındaki görüşmeler hakkında konuşan Sao Paulo Asbaşkanı Ataide Gil Guerreiro, Radio Jovem Pan'a verdiği demeçte, "İlk etapta 6 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödenecek. Douglas belirlenen gol miktarının üzerine çıkabilirse 2 milyon avroluk ekstra bir ödeme daha yapılacak. Anlaşma sağlanmak üzere..." ifadelerini kullandı.

    TRANSFER AN MESELESİ

    Her zamanki ufak pürüzlerin kaldığını belirten Brezilyalı yönetici, "İki tarafta aşağı yukarı aynı şeyleri talep ediyor. 3-4 gün içinde bu transfer biter. Douglas'a bir sene daha Sao Paulo'da kiralık olarak kalması teklifinde bulunduk. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Ancak böyle bir dayatmamız yok. Olursa olur." dedi.

    Dani Alves'in takasta Brezilya ekibine gideceği iddialarına ise, "Dani Alves Sao Paulo'ya mı? Öyle bir dünya yok. Yıllık ücreti oldukça yüksek. Kesinlikle ilgilenmiyoruz." şeklinde konuştu.

    Goias alt yapısında yetişen Douglas, Şubat 2012'de Sao Paulo'ya transfer olmuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Dani Alves Barcelona Sao Paulo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title