Haberler

Dan Beşiktaşlılara Özel Tarife

Beşiktaş Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal'ın tanıtımı yapıldı.

Vodafone Arena'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk katıldı.

Vodafone KaraKartal projesi ile Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık bir ücretle, hem takımlarına destek olma hem de takım ve teknik direktörle yemek yeme, antrenman ziyareti gibi deneyimlerden ve çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunulacak.

Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone portföyünden diledikleri bir tarifeyi seçip, aylık ödeyecekleri ek bir ücretle Vodafone KaraKartal'a katılabilecek. Ek ücret için aylık 1 TL Destek Paketi, 3 TL Destek Paketi ve 5 TL Destek Paketi seçeneklerinden birini tercih edebilen abone, aktif üye olduğu süre boyunca ödeyeceği bu ücretle takımına destek olacak.

Orman: "20 milyon liranın üstünde gelir bekliyoruz"

Tanıtım toplantısında konuşan başkan Fikret Orman, bu projeyle 20 milyon liranın üstünde gelir beklediklerini söyledi.

Konuşmasına "Hangimiz ev sahibiyiz, onu düşündüm" diye başlayan Orman, "İşbirliğimizi büyütmeye devam etmekteyiz. Vodafone KaraKartal projesi özel imkanların ve deneyimlerin yaşanacağı tarife olacak. Kulübümüz çok büyük gelir bekliyor. Bir milyon kişinin uygulamaya katılmasıyla 20 milyon liranın üstünde gelir elde edilecek" dedi.

Stat geliriyle birlikte kazançlarının 2-3 kat artacağını anlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Taraftarlar hem iyi servis alacak hem Beşiktaş önemli gelir elde edecek" ifadesini kullandı.

Stadın yapımının ardından ne vaat ettikleri yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, şunları kaydetti:

"Nihai hedefimiz Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa kaldırması. Stadı bitirdikten sonra bunun bize nasip olmasını istiyorum. 111 yıllık geçmişi olan kulübün 112. yılını 4 ay sonra kutlayacağız. Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde, İstanbul'un en güzel noktasında, son teknolojiyle yapılmış bir stadımız olacak. Kamp tesislerimiz var. Yürekten destek veren taraftar kitlesi var. Duruşu olan bir kulübümüz var. Bizim bütçemizin yüzde 10'u olmayan kulüpler kupa kaldırdı. Beşiktaş'ın da Avrupa'da kupa kaldırabileceğine inanıyorum. İnsanlar buna inanmaya başladı."

Vodafone Arena'nın bitmesinin ardından tüm branşlar için salonların olacağı bir spor merkezi planladıklarını kaydeden Fikret Orman, "8 ile 10 bin arasında bir spor merkezi olacak. Bunun projesine başladık. Yerinden bahsetmeyeceğim. Burası bittikten sonra hedefimiz diğer branşlarımız için Türkiye'nin en önemli tesisini yapmaktır" şeklinde konuştu.

Öğüt: "Gönül işbirliği oldu"

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Gökhan Öğüt de Beşiktaş ile yaptıkları işbirliğinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Projeyle stada gelen tüm taraftarlara, futbolculara her maçın anı olarak kalmasını sağlamak istediklerini vurgulayan Öğüt, şöyle konuştu:

"Stadın dijital altyapısı için 5 milyon dolarlık pay vardı. Şu ana kadar bu 10 milyon dolara yaklaştı. Beşiktaş taraftarı hem Türkiye'de hem dünyada kendine has yere sahip, kendine has ruhu olan taraftar. Beşiktaş taraftarlık ruhunun Vodafone değerleriyle örtüştüğünü düşünüyoruz. Sponsorluk anlaşmasından ziyade bir gönül işbirliği oldu. Taraftarın takımın arkasındaki en büyük güç olduğunu, Beşiktaş'ı yükselttiğini biliyoruz. Biz de gücümüzle taraftarları kanatlandırmak istiyoruz. Topluluk programı verdiğimiz bu uygulamayla, her taraftara destek olmak istiyoruz."

Beşiktaş ile yaptıkları sponsorluk anlaşmalarının gerekçelerine değinen Gökhan Öğüt, şunları söyledi:

"Vizyonumuz, yatırımlarımızla geniş bandın, internetin hem sabit hem mobil olarak Türkiye'nin her yerine yayılmasını istiyoruz. Bu yönde yatırım yapıyoruz. Bunu yaparken Türkiye'de dijital dönüşüm kavramının liderliğini yapmak istiyoruz. Spor, sanat ve kültürde dijitalleşmeyi bir adım öteye götürebileceğimiz yönünde inancımız var. Beşiktaş'ın stadını yenileyeceğini duyduğumuzda düşüncemiz, ilk fırsat burada dijital dönüşüm abidesi yaratabilme arzusu oldu. Bu fırsat 50 yılda bir geliyor."

Tarifelerin 1, 3 ve 5 lira olmasından dolayı vergilerin düşmesi halinde gelirin nasıl geleceği yönündeki soruya Öğüt, şu yanıtı verdi:

"İletişim sektöründeki vergilerin fazlalığı doğru. Çok bilinmeyenli denklem. Bir, üç ve beş var. İkinci bilinmeyen, kaç taraftar bu programa girmek isteyecek. Üçüncü bilinmeyen, kaç ay programda kalacak. Bütün hesapların içinde belli varsayımlarla 12 ay içinde bir milyon taraftarın beş ay averajla programda kalmasıyla, belli oranda paketleri almasıyla toplam 20 milyon liraya yakın geliri kulübe aktaracağız. Vergiler çıktıktan sonra 1 milyon taraftarla 20 milyona yakın bir gelirin kulübe aktarılmasını hedefliyoruz."

Gökhan Öğüt, yurt dışında yaşayan Beşiktaşlı taraftarların da uygulamada yer alabilmesi için çalışma yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise proje konusunda ayrıntılı bilgi verdi.

Bilic ve futbolcular kartal oldu

Tanıtım toplantısında Vodafone KaraKartal uygulaması için çekilen reklam filmi de gösterildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve oyuncular Demba Ba, Tolga Zengin ve Gökhan Töre'nin kartala dönüştüğü reklam filmi büyük beğeni topladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman Gökhan Öğüt Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title