Haberler

Vodafone'dan 1 Liraya Günübirlik Paket

Güncelleme:

Vodafone, faturasız abonelerin acil ihtiyaçlarını 1 liralık fiziksel bir kart alarak karşılayabileceği yeni Günübirlik Paketini tanıttı.

Vodafone, faturasız abonelerin acil ihtiyaçlarını 1 liralık fiziksel bir kart alarak karşılayabileceği yeni "Günübirlik Paket"ini tanıttı.

Vodafone açıklamasına göre, tüm Vodafone Cep Merkezleri'nden satın alınabilen 1 liralık Günübirlik Paketi aboneler, ister 15 dakika konuşma, ister 100 MB internet, isterse de 100 SMS olarak 24 saat boyunca her yöne kullanabilecek.

Vodafone Faturasız'da beklenmedik bir anda TL'leri biten abonelerin iletişimlerine devam edebilmeleri amacıyla yola çıkan 1 liralık Günübirlik Paket, tüm Vodafone Cep Merkezleri'ne ek olarak karma telekom bayilerinde de satışa sunuldu.

Günübirlik Paket'in abonelerin hayatını kolaylaştıran diğer özellikleri arasında, kartın alındıktan sonra istenildiği zaman kullanılabilmesi ve Vodafone Faturasız kullanan herkesle paylaşılabilmesi yer alıyor.

Vodafone Faturasız abonelerinin 1 liraya aldıkları Günübirlik Paket'i kullanabilmeleri için, günlük konuşma, SMS, internet seçeneklerinden hangisini kullanacaklarına karar verip, ilgili içeriğin kısaltmasını kartın arka yüzündeki şifreyle "7500"e ücretsiz göndermeleri yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Türkiye'de mobil iletişim sektörünün ilklerini hayata geçirirken, her daim kazandırarak Vodafone Faturasız abonelerine sürekli yeni avantaj ve kolaylık sunduklarını ifade etti.

Bu kolaylıklara bir yenisini daha ekleyerek Vodafone Faturasız'ların günlük ihtiyaçlarına yönelik 1 liralık Günübirlik Paketi geliştirdiklerini aktaran Buruk, "Türkiye mobil iletişim sektöründe bir ilk olan ve sadece Vodafone'da bulunan bu paketler, kullanımı ve alması kolay kartlar olarak tüm Vodafone Cep Merkezleri'nde satılıyor. Faturasız iletişim pazarında acil ihtiyaçları karşılayacak düşük fiyatlı 1 liralık paketleri, fiziki kartlar aracılığıyla istendiği zaman kullanılacak şekilde pazarda sadece biz sağlıyoruz. Vodafone Faturasız abonelere sürekli kazandırma vizyonuyla yenilikçi iletişim çözümleri ve hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunmaya devam edeceğiz" değerlendirmelerini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title