Haberler

Damlama Sulama Sistemiyle Kenevir Yetiştirmişler

Güncelleme:

Diyarbakır'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen arazi arama faaliyetin dört dönümlük arazide 24 bin kök hint keneviri ele geçirildi.

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda, 'Bu kadarına da pes' dedirtecek görüntüler ortaya çıktı. Damlama sulama yönteminin kullanıldığı dört dönümlük arazide 24 bin kök hint keneviri ele geçirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü, Hazro İlçe Jandarma Komutanlığı ve Silvan 4'üncü Jandarma Komando Alay Komutanlığı'nca uyuşturucu ile mücadele kapsamında arazi arama faaliyetinin icra edildiği belirtildi.

İMHA EDİLDİLER

Açıklamada, icra edilen arazi arama faaliyeti sonucunda, Hazro ilçesi Kırıkkaşık mahallesi kırsalında 4 dönüm araziye ekili vaziyette 24 bin kök uyuşturucu madde yapımında kullanılan kenevir bitkisi ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi: "Cumhuriyet savcılığının talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden gelen yetkililer nezaretinde yakılmak suretiyle imha edilmiş olup, 1 şüpheli şahıs hakkında adli işleme başlanılmıştır." denildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Silvan Hazro Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

sakıncalı polisMobil-ANDROID:

tek ürettikleri bu! kacakciligin her türlüsü bunlarda. nasil bir zihniyettir? bu nasil belesciliktir? ya dilensinler ya buyuksehirlerde mafya ayagiyla haraç kessinler, hirsizlik yapsinlar, vergi fatura odemesinler, calismasinlar ama cok paralari olsun, daga cikip devlete karsi gelsinler, bedava yasasinlar, sonra devlet yok mu desinler.. boylelerinin kendi colugu cocugu o uyusturucularla zehirlensin!

14
8
yanıtYanıtla
osmanlı:

elektrik beleş su beleş

14
7
yanıtYanıtla
militanmobilWeb@haberler.com:

Hdpkknın gençlik yapılanması

14
7
yanıtYanıtla
Tek Türkiye Mobil-ANDROID:

sözüm o tur kürtlere , iyi bir haber duymak nerdeyse yok, isler güçleri, vurmak, kırmak, yakmak, bu ne ya ,

10
7
yanıtYanıtla
demokrasiye tehditmobilWeb@haberler.com:

insalıga düşman bunlar

12
2
yanıtYanıtla
remzimobilWeb@haberler.com:

Ekeni getirip ona toplatacan toplatirken otlatacan götürecen merkeze tanistiracan herkeze doguta buyüzden terör bitmez yakalanmasaydi köseyi döndüydü

4
0
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

YAZIK OLMUSSSS TUHHH ORDA OLMAK VARDI

3
1
yanıtYanıtla
.:

kenevir yasal olmalı.

1
2
yanıtYanıtla
gaziMobil-ANDROID:

ee gençlik yapılanması derken? yani sizin e tabiki.bunu bilmek için prof olmaya gerek yok gençç.daha birde itiraf yazmış :)

1
2
yanıtYanıtla
legendMobil-ANDROID:

modern tarım kimse artık vahşi sulama ile tarım yapmıyor eaki mısır zihniyeti ortadan kalkmış

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title